Kattohuolto Järvenpää

Katon harjaus on vain yksi esimerkki taloyhtiöiden, omakotitalojen ja esimerkiksi kesämökkien kattohuolloista Järvenpäässä. Katon harjaus tai katon puhdistus ilmapuhaltimella on tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton perushuolto. Se estää likaa pinttymästä, ja vähentää näin perusteellisempien katon puhdistusten – esimerkiksi kattopesujen ja sammaleentuhokäsittelyjen – tarvetta. Jos kerrostalon tai esimerkiksi rivitalon kattoa ei säännöllisesti puhdistettaisi, alkaisi se ruostua tai sammaloitua. Se edustaisi lopun alkua katolle, sillä ruoste ja kasvustot saavat katon kunnon romahtamaan nopeasti.

Niin kate kuin rännitkin tulee puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Sadevesijärjestelmän puhtaanapito on erittäin tärkeää koko rakennuksen kannalta, sillä jos sade- ja sulamisvedet päätyisivät väärään paikkaan, voisivat talon rakenteet kastua ja mennä pilalle.

Lumenpudotus, katon maalaus ja katon suojakäsittely ovat tarpeen mukaan tilattavia kattohuoltoja, joilla katolta poistetaan liian rasitukset, ja joilla niitä ehkäistään enää katolle ilmaantumasta. Painava lumi on turvallisuusriski, mutta se voi myös saada katon painumaan notkolle. Suojakäsittely ja katon huoltomaalaus ehkäisevät esimerkiksi sammaloitumista. Tilaa ne ja paljon muuta meiltä myös Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Järvenpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Järvenpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!