Kattoremontti & Kattotyöt Järvenpää

Kun asialla ovat koulutetut, kokeneet ja työssään viihtyvät ammattilaiset, ei kattoremontti tai jokin muu kattotyö Järvenpäässä kestä kauaa. Kattokorjaus-palvelu suoriutuu omakotitalon tai kesämökin kattoremontista nopeimmillaan jo parissa päivässä! On tietenkin täysin tapauskohtaista, kuinka kauan katon uusimiseen ja muihin kattotöihin menee. Siihen vaikuttavat muun muassa sellaiset seikat kuin katon koko, rakennuksen korkeus ja katon alla mahdollisesti olevat kosteusvauriot. Esimerkiksi taloyhtiön kattotöihin kuluu yleensä enemmän aikaa kuin yksityisasiakkaiden kattourakoihin, saattaahan katon koko olla jopa kymmenkertainen. Rivitalon tai kerrostalon kattotöistä ei valitettavasti saa kotitalousvähennystä, sillä se on yksityisasiakkaille varattu verohelpotus – heidän kannattaa tutustua myös kauttamme saatavaan kattotöiden rahoitukseen.

Se, että teemme kattosaneerauksen, kattoikkunoiden uusimisen, kattovuodon korjauksen tai esimerkiksi peltisepäntyöt nopeasti, ei tarkoita turhaa hosumista. Teemme työmme aina yhtä keskittyneesti. Erityisen taitavia olemme huopakattoremonteissa ja muissa huopakattotöissä, mutta taidamme loistavasti myös erilaiset peltikattojen ja tiilikattojen urakat.  

Kysy tarjousta pieneläinesteiden asentamisesta tai jostain muusta kattotyöstä myös Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa! Takaamme, että saat erinomaista palvelua, asiantuntemuksella tehtyjä kattotöitä ja parhaan hinnan koko paketille. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Järvenpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Järvenpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!