Vesikourujen puhdistus Järvenpää – kaikkea ei tarvitse, eikä kannata tehdä itse

Vesikourujen puhdistus Järvenpäässä on paras tehdä kahdesti vuodessa – aivan kuten Sipoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä. Rännien puhdistukseen ei kuitenkaan tarvitse, eikä kannata ruveta itse.

Itse tekemällä tulet todennäköisesti vain tuhlanneeksi vapaa-aikaasi, sillä taitavan ammattilaisen jäljiltä puhdistustulos on monin verroin parempi. Tapaturmiakin voi sattua, jos nouset tikkaille puhdistusta varten. Myös kotitalousvähennys jää saamatta!

Tilaa vesikourujen puhdistus siis ennemmin katonkorjauspalvelustamme. Kourukomppaniallamme on rännien puhdistuksesta runsain mitoin kokemusta jo ennestään.

Samalla voimme puhdistaa katon, jotta rännien puhdistuksesta olisi pitkäkestoisempaa iloa. Tiimistämme löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset niin tiili-, huopa- kuin peltikatonkin puhdistukseen.

Operaation päätteeksi saat meiltä pitkään kokemukseen nojaavan arvion sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnosta. Sen ansiosta voit säästää tulevaisuudessa suuria summia, sillä kaikki viat ja puutteet on edullisempaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman pian.

Koska tiimimme koostuu kattoalan monitaitoisista ammattilaisista, voimme tehdä samalla mitä parhaan tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä. Myös uusien kattotuotteiden, kuten piipunhatun asennus käy meiltä käden käänteessä!

Mistä muualta saat näin kokonaisvaltaisen ammattitaitoista kattopalvelua Järvenpään seudulla? Pyydä tarjous jo tänään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Järvenpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Järvenpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Näistä syistä järvenpääläisen kannattaa satsata rännien puhdistukseen

Rännien puhdistus Järvenpäässä on suositeltavaa pari kertaa joka vuosi. Mutta miksi ihmeessä?

Ensinnäkin ruosteen takia – tai tarkemmin sanoen sen välttämiseksi. Moni sadevesijärjestelmä on Järvenpäässäkin terästä, joka on ruostumiselle altis materiaali. Ongelmana on, että ränneihin kertynyt lika ja roskat keräävät sekaansa kosteutta, joka puolestaan houkuttelee ruostetta.

Ruoste voi saatella sadevesijärjestelmän eläkekuntoon vuosikausia odotettua aiemmin. Vaikka alkavat ruostevauriot ja jopa ruosteen syömät reiät on joskus mahdollista korjata, on pienikin määrä ruostetta lopun alkua.

Roskat ränneissä aiheuttavat myös tukoksia. Tukokset kiihdyttävät ruostumista edelleen, mutta mikä ikävintä, ne aiheuttavat haittaa myös muille talon rakenteille.

Tukokset ohjaavat katolta virtaavat vedet aivan vääriin paikkoihin, aiheuttaen esimerkiksi hometta, lahovaurioita, pakkasrapautumista ja jopa kattovuotoja. Rakennuksen perustuksetkin tykkäävät kyttyrää, jos kivijalan juuressa velloo puoli Tuusulanjärveä.

Kolmas syy on jää. Roskainen sadevesijärjestelmä jäätyy nopeasti, ja jää puolestaan on sadevesijärjestelmälle raskaampi taakka kuin vaikkapa täysinäiset puolentoista litran limupullot. Kevään tullen jään tukkima sadevesijärjestelmä on ongelmallinen myös sulamisvesien kannalta.

Miksi siis ottaisit riskin ja viittaisit rännien puhdistukselle kintaalla? Katonkorjauspalvelumme ammattilaiset ovat käytettävissäsi kilpailukykyiseen hintaan koko Järvenpään alueella ja lähiseudulla.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on helpompaa kuin luulitkaan!

Lyödäänkö vetoa, että tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus onnistuu helpommin kuin olisit ikinä uskonut? Et tarvitse siihen notkeaa oksaa, sorkkarautaa, vasaraa tai kirvestä. Eikä siihen kulu kuin muutama minuutti arvokasta aikaasi!

Kuulostaa uskomattomalta, mutta on täysin totta. Soitat vain meille ja kutsut kourukomppaniamme hätiin!

Me avaamme myös sadevesijärjestelmän tukokset nopeasti ja hellävaraisesti puolestasi. Ykköstavoitteemme on tietenkin ehkäistä tukosten syntyä, mutta joskus Järvenpään vehreä luonto voi yllättää, talvi tehdä tepposet tai vesikourujen puhdistus yksinkertaisesti unohtua.

Myös tukoksia avatessa pidämme silmällä muita huollon- ja korjauksen tarpeita. Jos tukos on ennättänyt poikia vaikkapa homekasvustoa otsalautoihin, räystään aluslautoihin tai julkisivuun, voimme tehdä hyvän tarjouksen rakenteiden homepesusta ja uudelleenmaalauksesta. Riveistämme löytyvät ammattilaiset jopa koko ulkovuoren maalaukseen, jos tarve sitä vaatii!

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille sadevesijärjestelmän kuulumiset. Olisi suorastaan hölmöä jättää syöksyputket ja vesikourut oman onnensa nojaan, kun voit tilata kaiken tarvittavan niin näppärästi ja kohtuulliseen hintaan katonkorjauspalvelustamme.

Sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustyöt hoituvat kaikkein edullisimmin muiden kattotöiden yhteydessä. Maksa lasku tarvittaessa vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, niin laitetaan katto kerralla kuntoon.