Vesikourujen puhdistus Hollola – tee fiksu peliliike, ja tilaa meiltä!

Vesikourujen puhdistuspalvelua Hollolan alueella tarjoaa moni yritys. Katonkorjauspalvelumme olemme vain yksi muiden joukossa. Erotumme kuitenkin joukosta eduksemme muutaman valttikortin ansiosta.

Ensinnäkin tiimimme koostuu harvinaisen kokeneista ja tunnollisista ammattilaisista. Rännimestarimme edustavat alansa ykkösdivisioonaa!

Kun tilaat vesikourujen puhdistuspalvelut katonkorjauspalvelustamme, tiedätkin sadevesijärjestelmän saavan varmasti ammattitaitoista käsittelyä Pohjanmaan kautta. Edes kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet eivät tuota meille ongelmia, sillä teemme työt aina räystäällä – emmekä siis maasta käsin.

Poistamme roskat ränneistä reippaasti, olipa kohteessasi sitten yksi tai vaikkapa kymmenen kerrosta. Meillä on varusteita ja kalustoa jopa satametrisiä kohteita varten!

Loppuhuipennuksena palveluumme kuuluu veloitukseton sadevesijärjestelmän yleistarkastus. Samalla vilkaisemme kattoakin siltä varalta, että muillekin huolto- tai korjaustöille on tarvetta. Tietenkin olemme aina valmiit hoitamaan muutkin mahdolliset ongelmakohdat pois päiväjärjestyksestäsi kilpailukykyiseen hintaan.

Tee siis niin kuin jokainen järkevä hollolalainen talonomistaja tai taloyhtiö – tilaa rännien puhdistus katonkorjauspalvelustamme! Palveluverkostomme kattaa myös Hollolan lähialueet, kuten Lahti, Vierumäki, Nastola, Orimattila ja Lammi.

P.S. Jos asioit yksityishenkilön roolissa, muista hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hollolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hollolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hollolan alueella!

Rännien puhdistus kuuluu jokaisen hollolalaisen katon kausihuoltoon

Rännien puhdistus tehdään Hollolassa yleensä osana niin sanottua katon kausihuoltoa. Kausihuolto on huoltokokonaisuus, joka tulisi tehdä joka kevät ja syksy.

Kausihuollon jujuna on olla askel edellä luontoäitiä. Kun katto sadevesijärjestelmineen huolletaan kauttaaltaan puolivuosittain, jaksaa se pitää pintansa parhaalla mahdollisella tavalla niin kevään, kesän, syksyn kuin talvenkin koitoksissa.

Esimerkiksi rännien puhdistus syksyllä varmistaa, ettei sadevesijärjestelmään jää talveksi helposti jäätyvää biomassaa. Jää on sadevesijärjestelmälle kirjaimellisesti raskas rasite. Se voi aiheuttaa muun muassa vääntymiä ja ruostetta.

Rännien puhdistuksen ohella kausihuoltoon kuuluu katon puhdistus. Niin pelti-, tiili- kuin huopakattokin hykertelee tyytyväisenä, kun sen ylle kertyneet roskat, siitepöly ja sammalnöyhtä poistetaan puolivuosittain.

Ilman puhdistusta esimerkiksi peltikatto ruostuisi alta aikayksikön. Lika kerää kosteutta, joka puolestaan on ruosteelle elinehto. Siksi myös sadevesijärjestelmä ruostuu likaisena herkästi.

Tarpeen mukaan kausihuollon yhteydessä voidaan tehdä muitakin huolto- tai korjaustoimenpiteitä. Katonkorjauspalvelustamme löytyvät ekspertit rännien ja katon puhdistukseen siinä missä katon paikkaukseen, kattoturvatuotteiden uusimiseen ja sulanapitokaapeleiden asennukseen. Laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, joten kaikki tarvittavat toimenpiteet kannattaa teettää kerralla pois kuljeksimasta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus itse ei suju koskaan niin kuin oppikirjoissa

Pääsääntöisesti kaikki kattotyöt tulisi jättää ammattilaiselle, eikä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus tee sääntöön poikkeusta. Netistä löytyy kyllä artikkelikaupalla tee-se-itse-ohjeita, mutta operaatio ei koskaan suju niin kuin oppikirjoissa. Lopputuloksena sadevesijärjestelmä saa yleensä osakseen aivan tarpeetonta väkivaltaa.

Siksi kannattaakin ottaa tutut rännimestarit jälleen kerran langan päähän, jos huomaat sadevesijärjestelmän vetovoiman heikentyneen. Myös tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme Hollolassa ja Hollolan lähialueilla.

Ole kuitenkin nopea, jottei tukos ehtisi aiheuttaa enää yhtään isompia murheita. Jos sadevesijärjestelmä saa olla tukossa pidemmän aikaa, voi yli äyräiden lainehtiva vesi aiheuttaa esimerkiksi hometta ja lahovaurioita kiinteistösi seinustalle. Kiviseinäkin voi levittyä ja rapautua.

Saat meidät kiinni kätevästi sekä soittamalla että sähköisesti. Katonkorjauspalvelumme on avoinna ympäri vuoden – jopa kylmimpään talviaikaan.

Muista, että rännien säännöllinen puhdistus ehkäisee tukosten syntyä erittäin tehokkaasti. On paljon helpompaa ja edullisempaa poistaa roskat ränneistä puolivuosittain kuin odotella tukoksia ja niiden aiheuttamia vaurioita. Jos edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt puoli vuotta tai yli, tilaa rännien puhdistus meiltä jo tänään!