Kattohuolto Hollola

Kattokorjaus-palvelu toteuttaa niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin korkeidenkin kerrostalojen kattohuollot Hollolassa. Hollolan ohella toimimme kaikkien taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden parhaaksi myös Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä ja Orimattilassa. Katon huolto jatkaa katon ikää ja vähentää katon korjaamiseen tarvittavaa aikaa ja rahaa, sillä katon puhdistus ja muut kattohuollot lisäävät katon rasituksensietokykyä. Jos katto jäisi huoltamatta, voisi se kulua loppuun puolta nopeammin.

Talon korkeus ei missään nimessä ole este. Meillä on henkilönostimia ja nostinkoriautoja, joiden avulla voimme tehdä esimerkiksi lumenpudotuksen myös korkean rakennuksen katolta. Lumenpudotus, jääpuikkojen poisto ja katon sekä rännien höyrysulatus ovat kattohuoltoja, joita tilataan vain tarpeen mukaan. Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistus sekä roskien poisto ränneistä ovat kattohuoltoja, joita tarvitaan joka kevät ja syksy.

Mikäli katolla kasvaa sinne kuulumattomia kasvustoja, ota yhteyttä sammaleentuhokäsittelyn tiimoilta. Sammalet saavat katon kulumaan ja haurastumaan, joten ne on syytä poistaa. Tiili- ja huopakatot saavat suojaa sammaleilta ja muilta rasituksilta, kun ne pinnoitetaan. Peltikatot kannattaa puolestaan maalata, jotta ruoste ei alkaisi ohentaa kattopeltejä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hollolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hollolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hollolan alueella!