Huopakattoremontti Hollola

Huopakattoremontti Hollola, rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun! Tiimistämme löytyy koko joukko asiansa osaavia huopakate-eksperttejä, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä.

  1. Annamme lähtöpassit vanhoille kattohuoville, ja korvaamme ne uusilla, valintasi mukaisilla bitumikermeillä tai -laatoilla.
  2. Korjaamme ja/tai uusimme yläpohjan puolelta kaikki huonokuntoiset rakenteet, kuten lahonneet puuosat ja kastuneet eristeet.
  3. Vaihdamme ikääntyneet kattotuotteet ja -läpiviennit nykyaikaisiin malleihin.

Samalla voimme tehdä myös monenlaisia muutostöitä kattosi toiminnallisuuteen ja ulkonäköön. Esimerkiksi katon lisäeristys ja uusien kattotuotteiden asennus onnistuu meiltä ilman muuta.

Kun huopakattoremontti Hollolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, laita siis viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme. Pian kiinteistösi lakea komistaakin jo uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja kestävämpi bitumikruunu!

Huomaa, että myös muu Päijät-Häme kuuluu toimialueeseemme. Tarpeen vaatiessa voimme kurvata avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Lahti, Kärkölä, Asikkala, Orimattila ja Padasjoki. Meiltä eivät pidättele edes nimismiehen kiharat tai vesiesteet, vaan meiltä voit tilata huopakattoremontit Hollolassa ja muualla Päijät-Hämeen alueella taajamista maaseudulle ja aina saarikohteisiin saakka.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hollolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hollolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hollolan alueella!

Palahuopakattoremontti Hollola – miten palahuopakaton remontointi eroaa tiivissauma- tai kolmiorimakaton remontoinnista?

Palahuopakattoremontti Hollola, miten se eroaa tiivissaumakaton tai kolmiorimakaton remontoinnista? Vai onko ero vain nimellinen?

Nimellisestä erosta ei missään nimessä ole kyse. Palahuopakaton remontointi eroaa tiivissauma- ja kolmiorimakatteiden remontoinnista useammalla kuin yhdellä tavalla.

Vaikka katemateriaali on periaatteessa sama – huopa ts. bitumi – palahuopakatto on monessa mielessä täysin uniikki kattotyyppi. Esimerkiksi katemateriaalin menekki lasketaan eri lailla, ja myös kattomuodon minimijyrkkyys on eri.

(Onnistuakseen) palahuopakaton remontointi vaatiikin läpikotaista tuntemusta nimenomaan palahuopakatoista. Jos remontti-Reiska ei tunne palahuopakattoja tarpeeksi hyvin, uusi katto ei taatusti ole siisti, saatikka kestävä. Pahimmillaan kyhäelmä on hengenvaarallinen.

Edellä mainituista syistä palahuopakattoremontti Hollolassa onkin viisainta tilata kattoremonttipalvelumme kautta. Huopakate-eksperttimme tuntevat myös palahuopakatot kuin omat taskunsa!

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme kurkkaamaan kattoasi. Kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi ja tietenkin kuunnelleet myös omat toiveesi uuden katon suhteen, voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen palahuopakattoremontista Hollolassa sijaitsevassa kohteessasi.

Huopakaton uusiminen Hollola – ”avaimet käteen” ja menoksi!

Huopakaton uusiminen Hollola, toteutetaan meillä ”avaimet käteen”-pakettina. Tämä huippukätevä pakkaus sisältää kaiken, mitä huopakaton uusiminen Hollolassa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää.

Jotta mitään ei jäisi epäselväksi, valotetaanpa ”avaimet käteen”-pakettimme sisältöä hieman tarkemmin.

Tilatessasi huopakattoremontin meiltä ”avaimet käteen”-pakettina…

  • Teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta loppusiivoukseen. Siinä välissä puramme vanhan katon ja kattotuotteet, kunnostamme ja muokkaamme yläpohjan rakenteita tarpeen ja sopimuksen mukaan sekä tietysti asennamme uuden katon varusteineen.
  • Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin, eristevilloihin ja puutavaraan – kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen. Luonnollisesti pidämme huolen myös materiaalien kuljetuksesta remonttikohteeseen.
  • Pidämme langat käsissämme myös remonttikaluston suhteen. Tuomme tontille remonttia varten tarvittavat rakennustelineet, henkilönostimet ja jätelavat, ja viemme ne pois mennessämme.

Meidän huhkiessa voit siis itse keskittyä ihan rauhassa esimerkiksi kutomiseen, auton tuunaukseen tai vaikkapa syventyä television ohjelmatarjontaan. Miten vain haluatkin aikasi käyttää.

Kuulostaa hyvältä diililtä, eikö vain? Ota siis yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Hollolassa sijaitsevassa kohteessasi kipin kapin!

Palahuopakaton uusiminen Hollola, hinta? Se selviää kysymällä!

Palahuopakaton uusiminen Hollola, mitähän se mahtaa maksaa? Hinta selviää helpoiten, kun kysyt asiaa suoraan huopakate-eksperteiltämme.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hollolassa ei nimittäin ole koskaan täysin saman hintaista. Huopakattoremontin hinta vaihtelee remonttiprojektista toiseen mm. katon koon, kunnon ja muodon perusteella. Myös katon varustus ja läpiviennit sekä remonttikohteen korkeus vaikuttavat urakan kuluihin omalta osaltaan.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hollolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi ja urakan hintalappu alkaa mietityttää, kannattaakin ottaa heti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Pyydä tarjous, niin asiantuntujamme tulevat pian arvioimaan kattosi uusimiseksi vaadittavat toimenpiteet ja niiden kustannukset. Todennäköisesti summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin!

Muista, että viime kädessä huopakattoremontin hintaan vaikuttaa myös kotitalousvähennys. Tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä, ja usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hollolassa sisältää paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja toimenpiteitä.

Kaiken varalta kannattaa tietysti laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Reilulla remonttirahoituksellamme voit pilkkoa huopakattoremontin kulut mukavan pieniin eriin, eikä isompikaan urakka aiheuta turhaa taloudellista stressiä.

Uusi huopakatto tarvitsee kaverikseen uuden sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteet

Moni hollolalainen ajattelee, että huopakaton uusiminen tarkoittaa todellakin vain katon uusimista. Kuitenkin myös katon varusteet kannattaa laittaa uusiksi samassa yhteydessä.

Vaikka kattotuotteiden (sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden, pieneläinesteiden, kattoikkunoiden, piipunhatun jne.) uusiokäyttö onkin periaatteessa mahdollista, valitettavasti emme voi sitä yleensä suositella. Useimmiten vanhojen kattotuotteiden ”kierrätys” ampuu itseään jalkaan, sillä vanhat kattotuotteet voivat aiheuttaa uudelle katolle vakavia vaurioriskejä ja jopa turvallisuusriskejä.

Ainakin kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattotarkastusluukku ja kattoikkunat on syytä vaihtaa kattoa remontoitaessa. Vanhat kattoikkunat ja kattotarkastusluukut voivat aiheuttaa vuotoja, raihnainen sadevesijärjestelmä ei enää suorita virkaansa entiseen malliin, ja ikäloput kattoturvatuotteet puolestaan saattavat aiheuttaa henkilövahinkoja.

Huopakattoremontin suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme keskustelevat kuitenkin mielellään kanssasi lisää uudesta katostasi ja kattotuotteista. Yhdessä huopakate-eksperttiemme kanssa valitset uudelle katollesi uudet, kattosi tyyliin sointuvat varusteet kattoturvatuotteista alkaen!

Kauttamme järjestyvät Hollolassa myös täysin uniikit, mittatilaustyönä teetetyt piipunhatut. Räätälöity piipunhattu voi olla juuri se ratkaiseva pieni yksityiskohta, jonka avulla saat kattosi erottumaan joukosta edukseen.