Kattoremontti & Kattotyöt Hollola

Kattoremontti ja muut kattotyöt Hollolassa eivät teetä enää päänvaivaa – teetä ne Kattokorjaus-palvelulla, niin ne etenevät luotettavasti, asiantuntevasti, ripeästi ja kilpailukykyisellä hinnalla! Jos kyseessä on omakotitalon tai kesämökin kattoremontti tai jokin muu kattotyö (esimerkiksi kattoikkunan uusiminen, huopien tiivistäminen, kattonaulojen vaihto kateruuveihin, katon maalaus tai pinnoitus jne.), saa siitä vielä kotitalousvähennystäkin. Meillä tehdyn urakan voi maksaa joustavalla rahoituksella, mitä voit hakea kotisivujemme kautta. Meillä on tarpeeksi työvoimaa hoitaa myös taloyhtiön kattotyöt, esimerkiksi kerrostalon tai rivitalon katon uusiminen, ripeällä aikataululla. Nopeus ei kuitenkaan tarkoita hosumista, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu. Otteemme työhön on hyvin huolellinen, olipa sitten kyseessä pieneläinesteiden asentaminen, kattosaneeraus, piipun pellitys tai jotkin muut peltisepäntyöt. Urakka tehdään avaimet käteen -toteutuksena, ja lopuksi teemme huolellisen lopputarkastuksen.

Erityisen innokkaita olemme korjaamaan huopakattoja ja palahuopakattoja, joista meillä onkin pitkä ja monipuolinen kokemus. Huopakatto on helposti työstettävissä oleva katto, mikä sopii kaikenlaisiin rakennuksiin – ota yhteyttä ja kysy lisää huopakattoremontista tai muita huopakattotöistä! Palvelemme sinua yhtä tasokkaasti silloinkin, jos rakennuksessasi on peltikatto tai tiilikatto, joten ota yhteyttä kaikissa kattoasioissa niin Hollolassa, Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä kuin Orimattilassakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hollolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hollolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hollolan alueella!