Kattohuolto Hausjärvi

Katon huolto Hausjärvellä on jotain, mitä tarvitaan kaikille katoille, ei vain omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen katoille. Myös kesämökkien ja piharakennusten katot tulee säännöllisesti huoltaa, muuten ne altistuvat ajan ja säiden aiheuttamalle haurastumiselle. Kattohuollot saavat taloyhtiön, ulkorakennuksen tai esimerkiksi rintamamiestalon katon kestämään pidempään, ja parempi rasituksenkestävyys tarkoittaa vähentyneitä korjaustarpeita.

Katon puhdistus on osa joka katon kevät- ja syyshuoltoa. Samalla toteutetaan rännien puhdistus, jotta kosteus saataisiin riittävän kauas rakennuksesta. Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistamisen voi useimmiten hoitaa harjoilla tai ilmapuhaltimilla. Vain satunnaisesti on aika suorittaa perusteellisempi puhdistus, eli katon pesu tai sammaleentuhokäsittely. Ajallaan pinnoitettu tai huoltomaalattu katto hylkii paremmin likaa ja kasvustoja, minkä lisäksi pinnoitteen uusiminen saa koko rakennuksen näyttämään paremmalta.

Jos kattorakenteet tai ohikulkijat ovat vaarassa vaurioitua katolle kertyneen, painavan lumitaakan tähden, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Pudotamme lumen katolta hallitusti ja turvallisesti, minkä lisäksi voimme poistaa jään. Kaiken tämän ja paljon muuta saat meiltä Hausjärven ohella myös Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan, Hollolaan, Janakkalaan, Kärkölään, Mäntsälään ja Riihimäelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hausjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hausjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hausjärven alueella!