Huopakattoremontti Hausjärvi

Huopakattoremontti Hausjärvi – älä lykkää urakkaa enää hetkeäkään, jos vanhan katon kunnostus rassaa hermojasi (ja kukkaroasi) tämän tästä. Mikäli kattosi vaatii alituiseen esimerkiksi paikkausta tai sammaleenpoistoa, on huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi paras ottaa agendalle mitä pikimmiten!

Kun huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi on ohi, ei kattosi kunnossapito enää tuota tuskaa. Uusi huopakatto on huipputiivis ja taistelee kasvustoakin vastaan sitkeästi kuin sissi!

Kaikesta huolimatta ei kuitenkaan kannata tehdä hätiköityjä peliliikkeitä. Huopakaton remontointi ei ole lasten leikkiä, joten urakoitsijan valintaan on syytä käyttää hieman aikaa. Anna huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi vain sellaisen firman käsiin, jonka toimesta urakka menee kerralla putkeen.

Esimerkiksi meiltä saat huopakattoremontit Hausjärvellä pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattiylpeydellä! Hausjärvi-Hyvinkää-Hämeenlinna-Hollola-Janakkala-Kärkölä-Mäntsälä-Riihimäki-alueella toimii paljon eri tasoisia ja -hintaisia kattoremonttifirmoja, mutta kattoremonttipalvelumme kokeneet huopakatemestarit pystyvät tarjoamaan rahoillesi mitä parasta vastinetta.

Huomaa, että myös muu Kanta-Häme kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa asiantuntijamme singahtavat avuksesi jopa saarikohteisiin vesiesteiden taakse!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hausjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hausjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hausjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Hausjärvi – pari sanaa hinnasta…

Palahuopakattoremontti Hausjärvi, aprikoitko hintaa? Meiltä tilattuna huopa- tai palahuopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi ei maksa maltaita!

Rautaisen kokemuspohjamme ansiosta huopakaton saneeraus sujuu meiltä yhtä aikaa sekä kustannustehokkaasti että korkealla laadulla. Me tiedämme, kuinka työtunnit ja materiaalikulut saadaan pidettyä aisoissa palvelun tasosta tinkimättä.

Muista, että jälkikäteen voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys tekee jo ennestään hyvästä diilistä vielä rahtusen paremman, sillä kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia varsin muhkeillakin summilla. Vähennystä voit hakea ja saada sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetetystä huopakattoremontista.

Tiukassa taloustilanteessa kannattaa tietysti laittaa korvan taa lisäksi kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella makselet huopa- tai palahuopakattoremontin Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi leppoisasti täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä.

Jotta huopakattosi remontointi ei kuitenkaan aiheuttaisi tarpeettoman isoja laskuja, kannattaa toimia ripeästi. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on, sen vähemmän katon saneeraus tulee maksamaan. Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous vaikkapa näiltä näppäimiltä!

Huopakaton uusiminen Hausjärvi askel askeleelta

Huopakaton uusiminen Hausjärvi, ei ole ihan simppeli urakka. Älä kuitenkaan huoli – kauttamme ronskimpikin kattoremontti hoituu pois päiväjärjestyksestäsi sujuvasti ja suoraviivaisesti!

Näin huopakaton uusiminen Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi etenee askel askeleelta:

 1. Huopakatemestarimme kipaisevat arvioimaan vanhan kattosi kunnon ja tutustuvat samalla remonttikohteeseen yleisesti. Heti alkajaisiksi kartoitamme myös omat toiveesi uuden katon ominaisuuksien, urakan aikataulun sekä muiden yksityiskohtien suhteen.
 2. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi.
 3. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston, pystytämme rakennustelineet, suojaamme ympäristöä tarpeen mukaan sekä teemme koko joukon muita valmistelevia toimenpiteitä.
 4. Irrotamme vanhat kattotuotteet ja puramme pois vanhaa kattoa tarvittavilta osin. Huom. aina huopakaton uusiminen Hausjärvellä ei edellytä koko katon purkua!
 5. Teemme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt (kuten lahovaurioiden korjaus ja notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu) sekä sopimuksen mukaiset muutostyöt (esim. katon eristys tai lisäeristys) välikatolla.
 6. Asennamme uuden palahuopakaton, kolmiorimakaton tai tiivissaumakaton varusteineen.
 7. Loppusiivous ja -tarkastus.
 8. Valmista!

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, päivitä samalla katon ilme 2020-luvulle!

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, ei pelkkää vanhan katon kunnostusta. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa loistavan tilaisuuden päivittää katon ilme 2020-luvulle. Muutokset katon esteettisiin ominaisuuksiin onnistuvat kattoremontin yhteydessä harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan!

Oletko esimerkiksi kyllästynyt kattosi tunkkaiseen väriin? Nykyään kattohuopia ja bitumilaattoja on saatavilla niin laajassa värikirjossa, että löydät paletista taatusti raikkaamman vaihtoehdon.

Joskus jo pelkästään uudet kattotuotteet tekevät katon ilmeelle pieniä ihmeitä. Varsinkin kattoturvatuotteet ja kattoikkunat ovat kehittyneet vuosien varrella paljon sekä toiminnallisesti että visuaalisesti. Nykypäivänä monet kattotuotteet on myös mahdollista sävyttää niin, että niiden väri täsmää täydellisesti katon väriin.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähiaikoina! Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunnittelet talollesi, mökillesi tai piharakennukselle uuden katteen, jota koko kortteli katselee kateudesta vihreänä.

P.S. Kauttamme järjestyvät myös täysin yksilölliset, mittatilaustyönä valmistetut piipunhatut. Uniikki piipunhattu laittaa sukat pyörimään anopinkin jaloissa!

Tiesitkö, että huopakaton uusiminen tai remontointi Hausjärvellä voi edellyttää lupaa?

Tiesithän jo, että huopakaton uusiminen tai remontointi Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi voi edellyttää lupaa alueen rakennusvalvonnalta? Jos lupa remontointiin tarvitaan, on lupa-asiat hoidettava kuntoon ennen remontin alkua. Näin vältät stressaavat selkkaukset viranomaisten kanssa sekä mahdolliset taloudelliset tappiot, joita luvatta remontoinnista voi joskus seurata.

Yleisesti ottaen huopakaton remontointi on luvanvaraista, jos…

 • Urakan yhteydessä on tarkoitus muuttaa katon ulkonäköä (esimerkiksi muotoa tai väriä) jollain lailla.
 • Kattoremontti vaikuttaa rakennuksen energiatehokkuuteen. Esimerkiksi katon eristys tai lisäeristys vaikuttaa yleensä merkittävästi koko rakennuksen energiatehokkuuteen.
 • Rakennuksen asuinpinta-ala kasvaa kattoremontin yhteydessä. Esimerkiksi kylmän ullakon muuttaminen talviasuttavaksi on meidän puolestamme täysin mahdollista, mutta vaatii todennäköisesti luvan Hausjärven rakennusvalvonnalta.

Tilanteesta riippuen tarvittava lupa voi olla joko toimenpidelupa tai rakennuslupa. Normaalisti toimenpidelupa on täysin riittävä, mutta uudisrakentamiseen verrattavat toimenpiteet saa toteuttaa vain rakennusluvan puitteissa.

Vihoviimeiseksi haluamme vielä muistuttaa, että lupa voidaan tarvita myös kesämökin huopakattoremonttiin. Edes piharakennuksen huopakattoa ei saa välttämättä saneerata Hausjärvellä omin lupineen!