Vesikourujen puhdistus Hausjärvi – autamme sadevesijärjestelmää pysymään terveenä ja toimimaan tehokkaasti

Vesikourujen puhdistus Hausjärvellä on kaikkea muuta kuin turhaa. Roskien täyttämä sadevesijärjestelmä ei pysty suoriutumaan tehtävistään eli ohjaamaan katolta virtaavia vesiä sulavasti maahan ja pois sokkelin kupeesta.

Siitä taas ei hyvä heilu, jos sadevesijärjestelmä on epäkunnossa. Sekä sadevesijärjestelmä että sitä ympäröivät rakenteet kärsivät.

Seurauksena voi olla niin ruostevaurioita, hometta, levää, lahovaurioita, pakkasrapautumia kuin kattovuotojakin. On lähes sanomattakin selvää, että näiden ongelmien korjaus tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin roskien poisto ränneistä.

Edellä mainituista syistä vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä Hausjärvellä kahdesti vuodessa. Yleensä toimenpide tehdään katon kevät- ja syyshuollon yhteydessä.

Älä kuitenkaan tartu härkää sarvista itse, sillä me Kattokorjauspalvelussa teemme nämä toimenpiteet puolestasi ammattitaitoisesti ja kokonaisedulliseen yhteishintaan. Tiimistämme löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset kaikille katto- ja kourumateriaaleille!

Kaupan päälle arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon. Ammattilaisen silmät voivat pelastaa monilta isoilta murheilta ja laskuilta, kun ongelmakohdat päästään laittamaan heti ojennukseen.

Pyydä siis tarjous vaikkapa tältä samalta istumalta! Kourumestarimme ovat käytettävissäsi koko Hausjärven alueella, ja palveluverkostomme kattaa myös Hausjärven lähialueet Hyvinkäältä Hämeenlinnaan, Hollolasta Janakkalaan ja aina Kärkölään asti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hausjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hausjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hausjärven alueella!

Paljonko rännien puhdistus Hausjärvellä tyypillisesti maksaa?

Joku hausjärveläinen miettii varmasti nytkin, paljonko rännien puhdistus Hausjärvellä maksaa. Kysymys on relevantti.

Tarkkaa summaa emme kuitenkaan ikävä kyllä osaa vielä sanoa. Tässä vaiheessa ainoastaan se on varmaa, että työ maksaa itsensä vuosien mittaan erinomaisesti takaisin.

Me Kattokorjauspalvelussa laskemme hinnat näet kohdekohtaisesti. Vaikka vesikourujen puhdistus on siitä pienimmästä päästä kattotöitä, liittyy siihenkin paljon muuttuvia tekijöitä.

Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat vesikourujen puhdistushintaan:

  • Kourujen pituus
  • Kourujen kiinnikkeet – roskat on helpompi poistaa ränneistä, jos kourukoukut ovat ulkopuolella.
  • Kohteen korkeus
  • Kuinka likaiset kourut ovat – on edullisempaa puhdistaa vesikorut kerran puoleen vuoteen kuin kerran kahteen vuoteen.

Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, paljonko savottaan uppoaa työtunteja, materiaaleja ja kalustoa. Esimerkiksi omakotitalon vesikourujen puhdistus on luonnollisesti edullisempaa kuin kerrostalon vesikourujen puhdistus.

Yksityishenkilön kannattaa pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Se voi tuoda huomattavaa taloudellista etua varsinkin siinä tapauksessa, että rännien puhdistus tehdään osana isompaa huolto- tai korjausrupeamaa.

Moniin muihin kattotöihin verrattuna rännien puhdistus on joka tapauksessa varsin pieni sijoitus. Esimerkiksi kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta tuskin tarvitset.

Tarkka hinta selviää kuitenkin vain kysymällä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole meille sen ihmeellisempi uroteko kuin roskien poisto ränneistä

Kuten varmasti jo tiesitkin, voi sadevesijärjestelmä mennä tukkoon. Jos syöksyputken päässä ei inahdakaan edes kesän kovimman ukkoskuuron aikana, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tarpeen.

Kesäaikaan tukos on todennäköisesti lehtiä, risuja tai muuta bioroskaa. Hausjärven luonto voi päästä yllättämään varsinkin metsäisellä tontilla.

Myös lasten lelut, sählypallo tai jää voi kuitenkin tukkia sadevesijärjestelmän pahemman kerran. Sadevesijärjestelmän jäätyminen on todennäköistä etenkin siinä tapauksessa, että rännien syyspuhdistus unohtuu.

Onneksi me Kattokorjauspalvelussa emme käännä selkäämme tämänkään kriisin kynnyksellä. Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus käy meiltä käden käänteessä!

Edes jäätukokset eivät aiheuta meille ylitsepääsemättömiä ongelmia. Jäätukoksia varten meillä on käytössämme höyrystin, jolla sulattaisi vaikka luistinradan.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun Hausjärvellä tai Hausjärven lähiseudulla sijaitsevassa kohteessasi kaivataan ammattiapua vesikourujen puhdistukseen, tukkoon menneen sadevesijärjestelmän avaukseen tai muihin kattotöihin. Meiltä Kattokorjauspalvelusta saat avuksesi osaavat kädet kohtuu hintaan!