Kattoremontti & Kattotyöt Hausjärvi

Kun on aika tilata kattoremontti tai joitain muita kattotöitä Hausjärvellä, muista valita kokenut ja asiantunteva kattofirma, joka pystyy hoitamaan taloyhtiön tai esimerkiksi omakotitalon kattotyöt tavoiteajassa. Kukaan tuskin haluaa, että kattoremontti kestää koko kesää. Kun asialla on Kattokorjaus-palvelu, onnistuu kesämökin katon uusiminen nopeimmillaan parissa päivässä, ja rivitalon tai kerrostalon työmaalle tuodaan sen verran väkeä, että taloyhtiönkin kattourakka etenee varsin rivakasti. Yksityisasiakkaan kannattaa tarkastaa, että kattofirma kuuluu ennakkoperintärekisteriin – me siihen tietenkin kuulumme, joten töistämme saa kotitalousvähennystä. Lisäksi tarjolla on joustava rahoitusvaihtoehto kaikkien kattourakoiden maksamiseen. Rahoitusta haet kätevästi kotisivujemme kautta.

Olemme erikoistuneet huopakattoihin ja palahuopakattoihin, joten käänny puoleemme etenkin kaikissa huopakattoasioissa, olipa kyse katon vaihtamisesta, kattoikkunan uusimisesta tai vaikka kattovuodon korjaamisesta. Meiltä tavoitat oikeat asiantuntijat myös peltikatoille ja tiilikatoille. Katto viimeistellään peltisepäntöillä, eli muun muassa piipun pellittämisellä, ja asentamalla lintuverkot paikoilleen katon tuuletusaukkoihin. Mitä huollettavaa, korjattavaa tai asennettavaa katollasi onkaan, muista Kattokorjaus-palvelu! Hausjärven lisäksi palvelemme sinua myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ynnä Riihimäellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hausjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hausjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hausjärven alueella!