Kattoremontti & Kattotyöt Fiskars

Kattokorjaus-palvelu on kaikki kattourakat avaimet käteen -periaatteella hoitava kattofirma, jolta kannattaa pyytää niin kattoremontti kuin muutkin kattotyöt Fiskarsissa. Palvelemme yhtä tasokkaasti niin isoja kuin pienempiäkin asiakkaita, aina suurista kerrostalo- ja rivitaloyhtiöistä pienempiin taloyhtiöihin ja omakotitalojen tai kesämökkien omistajiin.

Kattoremontti on iso urakka, vaikka ammattitaitoisten työntekijöiden toimesta katon uusiminen onkin mahdollista toteuttaa jo parissa päivässä. Kattokorjaus-palvelu pitää huolen siitä, ettei mikään mene vikaan, ja että kaikki pieneläinesteiden asentamista myöten tapahtuu huolellisesti ja laadukkaasti. Töistämme yksityistaloudet voivat saada oman talonsa tai vapaa-ajan asuntonsa kattotöihin kotitalousvähennystä.

Huopakatot ja palahuopakatot ovat erityisesti lähellä sydäntämme, sillä olemme mielistyneet näiden kattojen vedenpitävyyteen, helppoon työstettävyyteen ja suomalaiseen luontoon mainiosti istuvaan ulkonäköön. Saat meiltä tasokasta palvelua myös tiilikatoille ja peltikatoille, joten ota yhteyttä katemateriaalista riippumatta. Meidät tunnetaan varsinkin upeista peltisepäntöistä, kuten mittatilaustyönä tehdyistä piipun pellityksistä ja taidokkaasti asennetuista konesaumakatoista.

Katon kuin katon elinkaari pysyy pitkänä, kun kattoa huolletaan säännöllisesti ja kun kaikki mahdolliset vauriot laitetaan viipymättä kuntoon. Vaurioita voidaan ehkäistä ennalta seuraamalla katon kuntoa – näin esimerkiksi kattoikkunoiden uusiminen osataan tehdä hyvän sään aikana. Palvelemme ympäri Raaseporia sekä muun muassa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Fiskarsissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Fiskarsissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Fiskarsin alueella!