Vesikourujen puhdistus Fiskars – meiltä saat käyttöösi ketterät kourugurut ja kylkiäiseksi kattotarkastuksen!

Luulitko, että joutuisit tekemään vesikourujen puhdistustyöt Fiskarsissa itse? Onneksi tilanne ei ole niin kurja.

Askare hoituu helposti pois päiväjärjestyksestäsi, kun tilaat sen meiltä Katonkorjauspalvelusta. Sillä välin voit itse vaikkapa istuttaa kevään ensimmäiset kukkaset tai käväistä keräämässä syksyn sienisatoa.

Meiltä saat käyttöösi ketterät kourugurut osoitteeseen kuin osoitteeseen Fiskarsin alueella. Tiimimme on käytettävissäsi myös Karjaalla, Lohjalla, Salossa, Nummessa ja Tammisaaressa.

Olipa kohteesi sitten omakotitalo, rivitalo, maneesi, autotalli, koulu tai vaikkapa kokonainen kartano, voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin. Edes kaksi- tai useampikerroksisen kohteen vesikourujen puhdistus ei aiheuta ongelmia.

Tiesitkö? Rännien puhdistus Fiskarsissa on tehtävä joka kevät ja syksy. Muuten ränneihin kertyy roskia siinä määrin, että sadevesijärjestelmä alkaa ruostumaan ja menee tukkoon. Jopa katto, julkisivu ja talon perustukset voivat kärsiä.

Älä turvaudu tee-se-itse-taktiikkaan edes taloudellisista syistä, sillä tuntipalkkamme maksaa itsensä erinomaisesti takaisin. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Sitä paitsi vesikourujen puhdistus ei ole iso investointi. Todennäköisesti et joudu turvautumaan kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen ja osamaksuun.

Hinnat laskemme kuitenkin kohdekohtaisesti, joten pyydä rohkeasti tarjous! Se sisältää kaiken tarvittavan, ja kaupan päälle saat ammattiarvion katon yleiskunnosta sadevesijärjestelmineen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Fiskarsissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Fiskarsissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Fiskarsin alueella!

Rännien puhdistus ja muut kattotyöt Fiskarsissa

Meiltä Katonkorjauspalvelusta saat paljon muutakin kuin rännien puhdistustyöt Fiskarsissa. Tiimistämme löytyvät asiantuntijat kaikkiin kattotöihin huolloista korjauksiin ja aina kattoremonttiin asti.

Muiden firmojen puoleen et siis joudu kääntymään missään vaiheessa, vaan voit tilata kaiken tarvittavan katolle ja sadevesijärjestelmälle meiltä Katonkorjauspalvelusta. Kätevää ja taloudellista!

Yleensä rännien puhdistus tehdäänkin osana katon kevät- tai syyshuoltoa. Kausihuoltonakin tunnettu kokonaisuus valmistelee katon kokonaisvaltaisesti kesän paahteita ja rankkasateita, syksyn myrskyjä, talven pakkasia ja kevään sulamisvesiä varten.

Rännien puhdistuksen ohella kausihuoltoon kuuluu vesikaton puhdistus. Katon ja rännien puhdistus on erottamaton parivaljakko, sillä muuten katolle jäävät roskat valuisivat pian sadevesijärjestelmää kiusaamaan.

Isommassa kokonaisuudessa rännien puhdistuksen hintakin on edullisempi. Säästöä syntyy vähintään matkakuluissa.

Listaa siis samaan tarjouspyyntöön surutta kaikki mielen päällä olevat kattotyöt, niin voimme tehdä niistä vielä tavallistakin kilpailukykyisemmän tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei vielä sido tilaamaan mitään.

Katto sadevesijärjestelmineen on kuin palapeli, jossa jokaisella osalla on paikkansa. Siksi arvioimme kattosi yleiskunnon veloituksetta aina siellä käydessämme. Jos huomaamme jonkin osa-alueen olevan rempallaan, teemme mielellämme tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ilman voimakeinoja

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus välttämätöntä sadevesijärjestelmän toimintakyvyn palauttamiseksi. Toimenpide voi kuitenkin aiheuttaa vaurioita.

Tukkoon menneen sadevesijärjestelmän avauksessa saa nimittäin olla tarkkana. Tiukka tukos voi houkutella käyttämään voimakeinoja, mutta pää on paras pitää kylmänä.

Onneksi voit turvautua tässäkin askareessa meidän apuumme. Kourugurumme ovat mestareita myös tukosten avauksessa! Operaatioon ei tuhraudu tuntikausia, eikä sadevesijärjestelmä kärsi sotavammoja.

Samalla voimme antaa hyviä vinkkejä, joiden avulla vältät tukokset jatkossa. Ehkä rännit pitäisi puhdistaa useammin tai roskaava pihapuu kaataa? Tai kenties kaato kaipaa säätöä? Tarpeen mukaan voimme tehdä hyvän tarjouksen vaikkapa sulanapitokaapeleiden asennuksesta!

Ethän siis suotta ryhdy rännien puhdistukseen tai tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen itse, kun me Katonkorjauspalvelussa teemme kaikki kattotyöt puolestasi ammattitaitoisesti ja fiksuun hintaan? Olemme käytettävissäsi Fiskarsissa ja Fiskarsin lähialueilla jopa talviaikaan.

Mikäli et asu Fiskarsissa ympärivuotisesti, voit antaa meille luvan käydä tekemässä tarvittavat kattotyöt myös poissa ollessasi. Laita vain rasti ruutuun tarjouspyyntöä tehdessäsi.