Kattohuolto Fiskars

Ikävä pelotella, mutta jos katon huolto Fiskarsissa tai muualla Raaseporissa unohtuu, on sillä vaikutusta katon kuntoon ja käyttöikään. Jos taas katto puhdistetaan ja tarkastetaan säännöllisesti, on sillä edessään pitkä elinkaari, ja sen ylläpito vaatii vain vähän korjauksia ja paikkauksia. Esimerkiksi huopakatto voi alkaa halkeilla ja vuotaa, jos sen elastisuutta ei pidetä yllä sopivin kattohuolloin.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katon huolto perustuu turhien rasitusten minimoinnille. Siksi tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto pitää säännöllisesti puhdistaa, ja sille pitää tarvittaessa tilata sammaleentuhokäsittely tai lumenpudotus. Jos roskat jäisivät poistamatta, varjostaisivat ne kattoa ja sitoisivat siihen kosteutta. Tämä olisi omiaan ruokkimaan katon haurastumista ja sammaleiden tai ruostevaurioiden syntyä. Sammalet ovat joka katon surma, joten ne on syytä ensi tilassa poistaa. Liian painava lumikuormakin aiheuttaa katolle ongelmia, samalla kun se on turvallisuusriski talon tai taloyhtiön pihamaalla kulkeville. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua myös kattolumitöissä ja jään poistossa katolta tai sen sadevesijärjestelmästä. Teemme myös kattopesut, kattomaalaukset ja sadevesikourujen puhdistukset.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Fiskarsissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Fiskarsissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Fiskarsin alueella!