Huopakattoremontti Lohja

Huopakattoremontti Lohja – ryhdy remontoimaan ennen kuin vanha kattorukka repeää liitoksistaan! Kun vanhasta huopa- tai palahuopakatosta alkaa aika jättää toden teolla, älä viivästytä huopakattoremonttia Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi enää yhtään pidempään.

Vanha huopakatto on nimittäin siitä hyvin arvaamaton, että sen kunto voi romahtaa dramaattisesti ihan yhtäkkiä. Olkoonkin, että katto näyttäisi silmämääräisesti hyväkuntoiselta, saattaa se esimerkiksi päästää vettä yläpohjaan ja katon eristeisiin. Vaikka Uusimaa ei ole Suomen lumisinta aluetta, ikäloppu huopakatto voi myös notkahtaa äkisti lumikuorman alla.

Jos näin pääsee käymään, ei huopakattoremontti olekaan enää ihan ”helppo nakki”. Urakan aikataulu ja budjetti venyvät ja paukkuvat pahemman kerran…

Kun epäilet huopakattoremontin Lohjalla sijaitsevassa kohteessa väijyvän nurkan takana, tee siis fiksusti ja ennakoi – ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme yksin tein! Meiltä saat luotettavan arvion kattosi todellisesta terveydentilasta sekä tarvittaessa loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.

Riuska remonttitiimimme on käytettävissäsi koko Lohjan alueella sekä naapurikunnissa (Inkoo, Karkkila, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Tammela ja Vihti) taajamista saariin. Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lohjalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lohjalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Lohja – tartu tuumasta toimeen viimeistään katon 40-vuotispäivän tienoilla!

Palahuopakattoremontti Lohja – tartu remonttituumasta toimeen viimeistään siinä vaiheessa, kun katto alkaa olla noin neljäkymmentävuotias. Tämä on huopa- ja palahuopakattojen teoreettinen maksimi-ikä Lohjan seudulla.

Toisin sanoen jopa laadukas, tunnollisesti huollettu ja täysin oikein asennettu huopakatto tulee elämänsä päätepisteeseen suunnilleen 40-vuotiaana. Neljäkymmentä kesää ja talvea jättävät katolle jälkensä auttamatta, eikä esimerkiksi katon tiiviys ja kuormankesto ole enää entisensä. Vuosien vieriessä myös katon huollettavuus heikkenee, eikä katon ilmekään ole enää likimainkaan uutta vastaava.

Kun katon 40-vuotispäivä lähenee, kutsu asiantuntijamme ainakin tekemään kattoremontin tarvekartoitus. Jos annat luvan, voimme käydä arvioimassa tarpeen huopa- tai palahuopakattoremontille Lohjalla sijaitsevassa osoitteessasi myös poissa ollessasi!

Käynnin jälkeen annamme mielellämme huippuhyvän tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi, jos tilanne sitä todellakin vaatii. Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaustyöt (esimerkiksi sammaleenpoisto, uudelleenpinnoitus ja tiivistys) Lohjan seudulla, joten ilman päteviä perusteita emme yritä myydä kattoremonttia.

Huopakaton uusiminen Lohja – huolella suunniteltu on puoliksi tehty

Huopakaton uusiminen Lohja, kaikki alkaa suunnittelusta. Vanha sanonta ”huolella suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös huopakaton remontointiin.

Huopakattoremontin suunnitteluvaiheessa…

 • Asiantuntijamme tutustuvat kohteesi yleisiin ominaisuuksiin. Muun muassa kohteesi sijainti ja korkeus ovat olennaisia käytännön järjestelyitä ajatellen, sillä esimerkiksi saareen materiaalit ja kalusto voi olla tuotava vesiteitse.
 • Arvioimme vanhan kattosi kunnon. Käymme läpi vesikaton ja kattotuotteet, kurkaten mahdollisuuksien mukaan jopa yläpohjan puolelle saadaksemme perinpohjaisen käsityksen kattosi terveydentilasta ja toimenpiteistä, joita huopakaton uusiminen Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi edellyttää.
 • Kuuntelemme omat toiveesi. Kerro meille rohkeasti visiosi esimerkiksi katon väriä, bitumilaattojen mallia ja kattotuotteita koskien! Halutessasi voimme remontoida kattosi täysin ennalleen, mutta mielellämme myös parantelemme katon teknisiä ja esteettisiä ominaisuuksia kattoremontin yhteydessä.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin saadaan huopakaton uusiminen Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi alulle! Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä soittamalla että sähköisesti, ja urakan suunnittelu voidaan sumplia joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Palahuopakaton uusiminen Lohja: vanhan purkua ja korjausta sekä uuden asennusta

Palahuopakaton uusiminen Lohja, kuinka urakka etenee yhteydenottosi ja suunnitteluvaiheen jälkeen? Kun alkumuodollisuudet on hoidettu pois alta, päästään käsiksi tositoimiin eli varsinaiseen huopakattoremonttiin. Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa?

Jokainen huopakattoremontti on tietysti aina hyvin yksilöllinen. Remontin sisältöön ja työjärjestykseen vaikuttaa paljon esimerkiksi vanhan katon kunto, muoto sekä kattotuotteet ja läpiviennit.

Jotkin isommat työvaiheet voidaan kuitenkin nimetä jo tässä vaiheessa. Ne ovat jotakuinkin samat joka kohteessa.

Näin huopa- ja palahuopakattojen uusiminen Lohjalla pääpiirteittäin etenee:

 1. Valmisteluvaihe.
 2. Purkuvaihe. Huomaa, että aina vanhaa kattoa ei tarvitse purkaa kokonaan (tai välttämättä ollenkaan) pois uuden tieltä.
 3. Korjaustyöt (esimerkiksi lahojen kattorakenteiden uusiminen, kastuneiden/huonokuntoisten eristeiden vaihto) ja muutostyöt (kuten katon lisäeristys) tarpeen ja sopimuksen mukaan.
 4. Uusien kattohuopien, -tuotteiden ja -läpivientien asennus.
 5. Loppusiivous.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota meihin aluksi yhteyttä. Kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi ja käsillä olevaan toimeksiantoon ylipäätään, tiedämme täsmälleen, mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi vaatii.

Lohjalainen, huomioi nämä asiat huopakattoremonttiin liittyen!

Huopakaton remontointiin liittyy paljon huomioitavaa, eikä tavan lohjalainen tule välttämättä ajatelleeksi ihan kaikkea. Pienillä seikoilla voi kuitenkin olla valtava merkitys niin urakan budjetin kuin aikataulunkin kannalta. Siksi kokosimmekin avuksesi lyhyen muistilistan asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon (kaiken edellä kerrotun lisäksi).

Tässä, ole hyvä:

 • Muista hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään Lohjalla monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä töistä ja toimenpiteistä. Myös huopakaton remontointi sisältää Lohjalla yleensä paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä, joten vähennyksestä voi poikia lopulta varsin mukavaa kevennystä huopakattoremontin kustannuksiin.
 • Älä unohda piharakennuksia! Piharakennusten (esimeriksi autotallin, varaston, piha- tai rantasaunan, liiterin, grillikodan, aitan ja leikkimökin) huopakatteet kannattaa uusia samalla, kun asuinrakennustenkin katot remontoidaan. Näin säästyy paljon aikaa ja rahaa.
 • Hyödynnä tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta voidaksesi tarjota vanhalle kattoparalle laatupalvelua sen elinkaaren viimeisillä metreillä – tai vaikka asennuttaaksesi aurinkopaneelit kattoremontin yhteydessä! Rahoituksen avulla voit maksella huopakattoremontin mukavasti osissa, täysin oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä.