Vesikourujen puhdistus Lempäälä – säästä vapaa-aikaasi ja anna meidän tehdä työt puolestasi!

Lempääläläinen, keksitkö vapaa-ajallesi parempaakin käyttöä kuin vesikourujen puhdistus? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä katonkorjauspalveluumme.

Kattopalvelustamme saat käyttöösi rännien puhdistukseen ja muihin sadevesijärjestelmän kunnossapito- ja kunnostustöihin erikoistuneet ekspertit kohteeseen kuin kohteeseen Lempäälän alueella. Palveluverkostomme kattaa myös Lempäälän lähialueet Akaasta Kangasalalle, Pirkkalasta Tampereelle ja Valkeakoskelta Vesilahteen.

Pitkällä kokemuksella työt hoituvat joutuisasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti, olipa kyseessä millainen kohde tahansa. Esimerkiksi omakotitalon, autotallin, paritalon, rivitalon, koulun, maneesin, liiketilojen, kirkon tai edes kerrostalon vesikourujen puhdistus ei tuota meille ongelmia.

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verovähennys, jota myönnetään niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin teetetystä työstä.

Kaikkiin meiltä tilattuihin kattotöihin kuuluu veloitukseton katon ja sadevesijärjestelmän yleiskuntoarvio. Myös rännien puhdistuksen yhteydessä arvioimme siis tarvetta muillekin huolto- tai korjaustöille. Jos huomautettavaa löytyy, voimme pelastaa tilanteen hyvällä tarjouksella ongelmakohtien korjaamiseksi vaadittavista toimenpiteistä.

Ota siis yhteyttä ja tilaa vesikourujen puhdistus meiltä vaikkapa jo tänään. Rännimestareidemme tehdessä työt puolestasi, voit itse lähteä vaikkapa huvipuistoon, suunnistamaan, kalaan tai elokuviin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Minkä hintaista rännien puhdistus Lempäälässä on?

Mitä rännien puhdistus Lempäälässä maksaa? Onko se kallista? Maksaako vesikourujen puhdistus Lempäälässä enemmän kuin vaikkapa Tampereella? Tämän tyyppisiä kysymyksiä pyörii lempääläläisten päässä joka kevät ja syksy, kun rännien puhdistussesonki tekee tuloaan.

Kallista rännien puhdistus ei tosiaankaan ole. Meille alan ammattilaisille kyseessä on hyvin nopea rutiinitoimenpide, mikä näkyy suoraan laskutettavien työtuntien määrässä. Paljonko rännien puhdistus Lempäälässä sitten tarkalleen ottaen kustantaa? Tähän kysymykseen emme valitettavasti vielä pysty vastaamaan.

Vesikourujen puhdistushinta vaihtelee paljon kohteesta toiseen esimerkiksi sen perusteella, paljonko puhdistettavaa lopulta on. Esimerkiksi omakotitalon tai autotallin vesikourujen puhdistus on luonnollisesti edullisempaa kuin kerrostalon tai koulun vesikourujen puhdistus.

Pelkkiä kourumetrejä ei kuitenkaan voi tuijottaa. Silläkin on väliä, milloin kourut on viimeksi putsattu. Pääsääntöisesti tulee halvemmaksi puhdistaa rännit pari kertaa vuodessa kuin kerran joka toinen vuosi.

Myös kohteen korkeudella ja monilla muilla pienemmillä tekijöillä on oma vaikutuksensa rännien puhdistushintaan. Kun haluat saada tarkan summan tietoosi, kannattaakin pyytää meiltä rohkeasti tarjous. Vastaamme hintatiedusteluihin ympäri vuoden!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus, ruostevaurioiden korjaus, jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatus… kaikkea tätä on tiedossa, jos rännien puhdistus unohtuu

Rännien puhdistus Lempäälässä on tärkeää työtä, sillä se ehkäisee tarvetta monille muille sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustoimenpiteille. Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus, ruostevaurioiden korjaus ja jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatus ovat vain esimerkkejä toimenpiteistä, joiden tarve lisääntyy jokaisen ränneihin kertyvän roskan myötä.

Tukoksista tuppaa aiheutumaan paljon haittaa myös sadevesijärjestelmää ympäröiville rakenteille. Kun vesi ei kulje katolta alas siististi sille tarkoitettuja reittejä pitkin, voi se alkaa rasittaa niin kattoa, räystästä, julkisivua kuin sokkeliakin.

Lievimmillään tukoksista seuraa homeisia ja lahoja lautoja – pahimmillaan katon kosteusvaurio.

On sanomattakin selvää, että esimerkiksi vuotavan katon korjaus tulee huomattavasti tyyriimmäksi kuin rännien puhdistus. Jopa homeisten otsalautojen pesu ja maalaus on hankalampi homma kuin roskien poisto ränneistä.

Lempääläläinen, tee siis fiksusti ja sijoita vesikourujen säännölliseen puhdistukseen. Pitkässä juoksussa työ maksaa itsensä takuulla takaisin.

Jos sadevesijärjestelmä ehti jo mennä tukkoon, älä epäröi kääntyä puoleemme siinäkään tapauksessa. Tarvittaessa voit maksaa laskumme osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, jotta tukos ja sen aiheuttamat vauriot saadaan kerralla ojennukseen. Älä jätä sadevesijärjestelmää heitteille minkään tekosyyn varjolla!