Kattoremontti & Kattotyöt Lempäälä

Me tarjoamme sekä kattoremontteja että muita kattotöitä Lempäälässä, ja palvelumme ovat sekä taloyhtiöiden että kotitalouksien käytettävissä. Myös isompien kerrostalojen ja rivitalojen kattoremontit etenevät sutjakkaasti, kun meidän ammattilaisemme tarttuvat toimeen. Omakotitalon tai kesämökin kattotöissä toimimme yhtä reippaasti ja asiantuntevasti, ja lopuksi asiakas voi hakea urakasta kotitalousvähennystä. Muistuttakaamme vielä siitä, että verkkosivujemme kautta töille voi hakea rahoitustakin.
Katon uusiminen alkaa vanhan vesi- ja aluskatteen purkamisella. Vain poikkeustilanteissa voidaan tehdä osittainen kattoremontti, eli uusia pelkkä vesikate. Heti kun otat yhteyttä kattoremontin tiimoilta, tulemme tekemään kattotarkastuksen ja suunnittelemaan, miten juuri sinun kattosi kannattaa uusia. Kattoremonttiin voidaan liittää lintuverkkojen asentaminen, kattoikkunoiden tai kattoturvatuotteiden uusiminen, piipun pellittäminen tai muita peltisepäntöitä tai esimerkiksi katon lisälämmöneristys. Uusi huopakatto kestää taas noin 40 vuotta, uusi peltikatto kymmenkunta vuotta pidempään, ja uusi tiilikatto vielä siitäkin parikymmentä vuotta kauemmin.

Ottakaa yhteyttä huopakattoammattilaisiimme tai muihin kattoammattilaisiimme, ja pyytäkää tarjousta juuri teidän tarvitsemistamme kattotöistä! Tarjouspyyntö kannattaa jättää vaikka asuisitte Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella tai Vesilahdessa, sillä palvelemme myös näissä kunnissa. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lempäälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lempäälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lempäälän alueella!