Kattohuolto Lempäälä

Kattohuolto Lempäälässä voi tarkoittaa katon pesua, sammaleiden poistoa, jäänsulatusta tai vaikkapa katon maalaamista. Se, miten omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoa pitää huoltaa, riippuu muun muassa katon materiaalista. Huopakatto vaurioituu kaikista helpoimmin, joten jos pientalon tai taloyhtiön katto on bitumikatto, olemme erityisen varovaisia.

Painepesuria ei tarvita tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton puhdistamisessa, vaan katon harjaus (tai ilmapuhallus) riittää. Jos katto on erityisen likainen, riittää yleensä pehmytharjapesu tai sammaleentuhokäsittely. Puoli vuosittain harjattu katto ei onneksi pääse pahemmin likaantumaan, ja kun samalla on aina puhdistettu rännit tai kattokaivot, eivät katolle satavat vedet päädy väärään paikkaan. Peltikatto kannattaa lisäksi maalata muutamaan otteeseen – näin se ei ruostu ja haurastu ennen aikojaan. Tiilikaton ja bitumikaton rasituksensietokykyä lisätään pinnoittamalla katto kerran sopivalla suojapinnoitteella.

Joinain talvina Lempäälässä tarvitaan lumenpudotusta katolta. Lumenpudotus on vaarallinen urakka, mihin liittyy monia riskejä. Luota Kattokorjaus-palveluun, niin kaikki menee nappiin tässäkin asiassa. Palvelemme kaikissa kattohuolloissa myös Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella ja Vesilahdessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lempäälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lempäälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lempäälän alueella!