Vesikourujen puhdistus Imatra – palvelemme imatralaisia varmasti vielä ensi vuonnakin!

Itärajan tuntumassa sijaitseva Imatra ei ole suurensuuri paikkakunta, mutta onneksi vesikourujen puhdistuspalvelua sentään vielä saa. Kattokorjauspalvelustamme saat kokeneet rännimestarit käyttöösi osoitteeseen kuin osoitteeseen Imatran alueella!

Palvelemme myös Imatran lähialueilla. Esimerkiksi Lappeenranta, Ruokolahti, Puumala, Savonlinna ja Punkaharju kuuluvat palveluverkostoomme.

Puhdistamme muun muassa omakotitalon ja maatalon vesikourut tottunein ottein. Olipa kohteessasi sitten yksi tai kaksi kerrosta, ei vesikourujen puhdistus tuota meille ongelmia – eivätkä itse asiassa sitä korkeammatkaan kohteet. Samalla voimme puhdistaa myös piha- ja ulkorakennusten vesikourut.

Jokainen katettu rakennus ja rakennelma hyötyy rännien puhdistuksesta. Toimenpide ylläpitää sadevesijärjestelmän peruskuntoa ja auttaa sitä toimimaan täydellä teholla.

Puhtoinen sadevesijärjestelmä on myös helppo käydä läpi muiden huollon ja korjauksen tarpeiden varalta. Siksi arvioimmekin sadevesijärjestelmän yleiskunnon puhdistuksen yhteydessä täysin veloituksetta.

Jos haaviimme jää pieniäkään vikoja tai puutteita, tuomme ne tietenkin tietoosi. Samalla voimme tehdä hyvän tarjouksen niiden vaatimista toimenpiteistä.

Älä siis suotta tuhlaa omaan aikaasi rännien puhdistukseen, vaan tilaa työ kattokorjauspalvelumme kautta! Työmme kelpaa kotitalousvähennykseenkin.

Rännien puhdistus kannattaa tehdä vasta sitten, kun kattokin on puhdistettu. Kattokorjauspalvelustamme löytyvät ammattilaiset myös pelti-, tiili- ja huopakaton puhdistukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Imatralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Imatralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Imatran alueella!

Ränneihin kertyy puhdistettavaa Imatralla läpi vuoden

Rännien puhdistus tarkoittaa käytännössä roskien poistoa vesikouruista. Ränneihin kertyy Imatrallakin puhdistettavaa läpi vuoden.

Kesäaikaan riesana ovat tietenkin lehdet, koivunnorkot ja siitepöly. Etenkin metsäisellä tontilla roskia voi kertyä ränneihin kesän aikana valtava määrä.

Syksyn tullen lehtiä irtoilee puista kiihtyvään tahtiin. Myös katolle lentävät lehdet päätyvät sadevesijärjestelmän tukkeeksi.

Viimeistään loppusyksystä kesän ja syksyn aikana ränneihin kertyneet roskat kannattaa poistaa. Työ on paras ajoittaa ennen pakkasia, sillä kosteahko bioroska jäätyy nopeasti. Jäiset rännit on huomattavasti hankalampi puhdistaa.

Syyspuhdistuksen jälkeen sadevesijärjestelmä ovat valmis vastaanottamaan talven haasteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö roskaa kertyisi ränneihin talvellakin.

Vaikka syksyn myrskyt ovat riepotelleet koivut, haavat, vaahterat ja pihlajat alastomiksi, on havupuilla yhä neulasensa. Myös risuja voi lentää kouruihin pitkin talvea.

Edellä mainituista syistä vesikourujen puhdistus on syytä tehdä toistamiseen kevään tullen. Siten rännit ovat taas valmiina uutta kasvukautta varten, eikä tukoksia muodostu niin suurella todennäköisyydellä ennen syyspuhdistusta.

Muista siis tilata rännien puhdistus kaksi kertaa vuodessa – joka kevät ja syksy. Pitkän linjan kattotalona tarjoamme A-luokan palvelua Imatralla varmasti vielä vuoden, kahden ja kolmenkin kuluttua!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – näin siitä selvitään sadevesijärjestelmää murjomatta!

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus herättää monissa imatralaisissa alkukantaisen vaiston lannistaa tukos väkivalloin. Kyseessä on kuitenkin tekniikkalaji, jossa voimasta on lähinnä haittaa.

Valitettavan usein me olemmekin törmänneet syöksyputkiin, jotka on hakattu tai potkittu lommoille. Pahimmillaan operaatiossa on käytetty kirvestä ja julkisivukin on saanut siipeensä.

Miten tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avauksesta sitten selvitään sadevesijärjestelmää murjomatta? Helpointa ja varminta on jättää työ ammattilaiselle.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, kannattaakin ottaa luuri käteen ja pirauttaa kattokorjauspalveluumme. Rännimestareillemme eivät tiukatkaan tukokset laita kampoihin!

Meiltä löytyvät tepsivät troopit niin bio- kuin jäätukoksiinkin. Myös lasten lelut, pallot ynnä muut vierasesineet poistamme sadevesijärjestelmästä varmoin käsin.

Kun siis tarvitset osaavaa ja kohtuullisesti hinnoiteltua ammattiapua mihin tahansa kattotyöhön Imatran suunnalla, käänny meidän puoleemme! Kattokorjauspalvelumme on avoinna 12 kuukautta vuodessa.

Tiesitkö? Kattotöiden lisäksi kauttamme on saatavilla taloudellista vipuvoimaa. Rahoituksella makselet niin rännien puhdistuksen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaustyöt, sulanapitokaapelit kuin raidattomat ja saumattomat vesikourutkin mukavasti osissa niin halutessasi.