Kattohuolto Imatra

Kattokorjaus-palvelun ammattitaito, korkea työmoraali ja pitkä kokemus takaavat, että kattohuollot Imatralla onnistuvat kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Taloyhtiön tai pientalon katon huolloista saadaan paras hyöty, kun ne toteutetaan katemateriaalikohtaisesti, säännöllisesti ja asiantuntevasti. Esimerkiksi rivitalon huopakattoa on huollettava aivan eri tavalla kuin kerrostalon peltikattoa tai omakotitalon tai kesämökin tiilikattoa. Huopakatto vaurioituu herkästi, joten sitä ei voida raapia karheilla harjoilla, ja sen lumenpudotuksissa on oltava kieli keskellä suuta.

Kattohuoltojen säännöllisyys on tärkeää. Tiilikaton, huopakaton, peltikaton ja palahuopakaton puhdistus on tehtävä puolivuosittain, muutoin lika pääsee pinttymään. Likainen katto pysyy pitkiä aikoja kosteana, ja tämä nopeuttaa katon ruostumista ja sammaloitumista. Koska molemmat ilmiöt ovat tuhoisia katoille, tarvitaan tuolloin ruosteenpoistoa tai sammaleentuhokäsittelyä mitä pikimmin.

Puolen vuoden välein on aika toteuttaa myös rännien puhdistus, sillä roskakuorma johtaa tukoksiin ja erilaisiin kosteusongelmiin. Muut kattohuollot, kuten kattopesut ja kattomaalaukset, ovat edessä paljon harvemmin. Ne ovat niitä tarpeen mukaan tilattavia kattohuoltoja, aivan kuten jään ja lumen poisto katolta. Toteutamme aivan kaikki kattohuollot, myös Lappeenrannassa ja Ruokolahdella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Imatralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Imatralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Imatran alueella!