Kattoremontti & Kattotyöt Imatra

Niin taloyhtiöt kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin omistajat pääsevät kattotöiden suhteen helpolla, sillä niin kattoremontti kuin muutkin kattotyöt Imatralla voidaan tilata Kattokorjaus-palvelulta avaimet käteen -periaatteella. Rivitalon tai kerrostalon kattoremontti etenee sujuvasti, kun asialla ovat asiantuntevat ja ripeäotteiset ammattilaiset. Meihin luotat myös pientalojen katon uusimisurakassa ja kaikissa muissa kattotöissä. Yksityisasiakas voi hyödyntää kotitalousvähennyksen, ja onpa tarjolla joustava rahoituksin – kaikki sujuu siis paremmin kuin hyvin.

Huopakattoremontit edustavat ydinosaamistamme. Toteuttamamme huopa- tai palahuopakattoremontit ovat mallikelpoisia esimerkkejä siitä, miten aito ammattilainen hoitaa työnsä. Teemme myös muut huopakattotyöt kattoikkunoiden uusimisesta kattopesuihin ja pieneläinesteiden asentamisesta kattoturvatuotteiden korjaamiseen.

Vaikka huopakatot ovatkin intohimomme, saat meiltä myös tinkimättömällä laadulla tiilikatto- ja peltikattotyöt. Heidän tekemänsä kattoremontit, peltisepäntyöt, kattohuollot ja katon paikkaukset ovat varsin korkealaatuisia.

Elämäsi sujuvin kattoremontti alkaa yhteydenotosta Kattokorjaus-palveluun. Ota yhteyttä ja tilaa erilaisia kattotöitä myös Lappeenrantaan ja Ruokolahdelle! Kattotöiden hinta lasketaan arviointikäynnin yhteydessä. Arviointikäynnin aikana paneudumme kattoosi huolella, ja suunnittelemme parhaat tavat sen kunnostamiseksi tai uusimiseksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Imatralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Imatralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Imatran alueella!