Huopakattoremontti Imatra

Huopakattoremontti Imatra, huopakattoremonttien ammattilaisilta silloin, kun vanhasta katosta ei ole enää rakennuksen suojaksi. Laadukaskin katto kärsii nimittäin vaurioita, kun sitä kylliksi koetellaan. Aika kuluu, tuuli piiskaa ja vettä sataa. Kaikista huolloista, korjauksista ja hyvistä yrityksistä huolimatta kosteus voi päästä tunkeutumaan vesikatteen alle – aina yläpohjaan saakka. Yläpohjan puutteellinen tuuletus – mikä on hyvin tyypillinen ominaisuus vanhempien rakennusten kohdalla – ei ainakaan auta asiaa.

Kun kosteus pääsee yläpohjaan alkavat villaeristeet homehtua ja puuosat lahota. Tätä ilmiötä seuraavat usein sisäilmaongelmat sekä pahimmassa tapauksessa koko rakennuksen tuhoutuminen, jos tilanteeseen ei puuttua.

Älä siis jätä kattoasi oman onnensa nojaan, vaan kutsu paikalle huopakattoremonttien ammattilaiset, kun katosta ei ole enää suojaksi rakennukselle. Meidän tiimimme on koostettu kokeneista ja rautaisista kattoalan ammattilaisista, joten niiden vaikeamminkin vaurioituneiden kattojen kunnostus onnistuu. Toiminta-alueeseemme kuuluu myös Imatran lähipaikkakunnat, kuten Joutseno, Ruokolahti, Lappeenranta, Puntala sekä Miettilä. Oikeastaan koko Etelä-Karjala tuntee meidät laadukkaasta työstämme ja asiakasystävällisestä palvelustamme. Meille voit soittaa aina katto-ongelmien ilmetessä – vaikka saaristosta saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Imatralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Imatralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Imatran alueella!

Palahuopakattoremontti Imatra – kun pelkillä paikkauksilla ei saavuteta mielekkäitä tuloksia

Palahuopakattoremontti Ikaalinen, on parempi toteuttaa ajallaan. Yksi hyvä indikaattori sille, milloin on aika alkaa harkita palahuopakattoremonttia, on se, kun pelkillä paikkauksilla ei saavuteta enää mielekkäitä tuloksia. Parempi siis satsata paukut katon uusimiseen kerralla, kuin itsepintaisesti korjailla sitä kerta toisensa jälkeen. Samalla voit sanoa hyvästit lukuisille ikäville vaivoille, joiden kanssa olet jo ehkä oppinut elämään.

Palahuopakattoremontin myötä esimerkiksi ikävä homeen haju jää historiaan, kun yläpohjan kosteat eristeet vaihdetaan kuiviin. Näin myös katon eristävyys paranee jälleen ja patteria voi kääntää pienemmälle, kun kaikki lämpö ei enää jatkossa karkaa harakoille. Laadukas palahuopakattoremontti piristää myös katon yleisilmettä – uudella värillä saa kaivattua vaihtelua. Uusittu, näyttävä katto usein jopa nostaa koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa asuntomarkkinoilla. Samassa yhteydessä katolle voidaan myös asentaa vaikkapa värisuoran erilaisia kattotuotteita, joiden avulla siitä saadaan sekä turvallisempi että käytännöllisempi kokonaisuus. Mikäli esimerkiksi asennuttaa lappeet täyteen aurinkopaneeleita, voi säästää roimasti sähkökuluissa etenkin kesäisin. Tuuletus helpottuu esimerkiksi uuden kattoikkunan avulla ja lumet pysyvät katolla turvallisesti, kun räystäiden reunoihin lisätään lumiesteet. Mikäli haluat kuulla lisää näistä sekä palahuopakattoremonttien muista hyödyistä, ole reippaasti yhteydessä meihin tai kutsu tiimimme vaikkapa käymään Imatralla!

Huopakaton uusiminen Imatra, jotta vanha katto ei petä kesken sydäntalven

Huopakaton uusiminen Imatra, varmistaa turvallisen katon jokaiseen vuodenaikaan. Etelä-Karjalassa kun nimittäin nähdään monenlaisia ilmasto-olosuhteita – joskus lyhyenkin ajan sisällä. On runsaslumisia talvia, kuumia kesähelteitä sekä rankkoja syysmyrskyjä. Kaiken tämän laadukas katto vain vuodesta toiseen kestää. Kunnes ei kestäkään. Ja kun vanhasta, hyvin palvelleesta huopakatosta ei ole enää suojaa rakenteille seuraavaksi talveksi, on se aika uusia pikaisesti, jotta vältytään vielä vakavammilta vaurioilta.

Meidän kattoremonttipalvelultamme saat kaikki ne palvelut, joita kattosi kaipaa. Me paikkaamme kattoja siihen asti, kun se on järkevää. Ja kun se ei enää ole, uusimme vanhan huopakaton perin pohjin. Uusitusta katosta voimme pitää huolta erinäisin kattohuolloin, jotka on syytä toteuttaa säännöllisesti. Näin katolle ei muodostu vuodoille suotuisia olosuhteita ja se kestää käyttökuntoisena pidempään. Monet alkavat ongelmat on myös helppo havaita huoltokertojen yhteydessä ja näin niihin päästään myös puuttumaan ennakoivasti.

Kaikki katon ongelmat eivät kuitenkaan ole valitettavasti ennakoitavissa. Imatralla riehuva myrsky saattaa nimittäin vaikkapa kaataa pihapuun lapetta vasten, mikä saattaa vaurioittaa ihan vastarakennettuakin kattoa. Onneksi vakuutus usein kattaa ja meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa myrskyvauriokorjaukset!

Palahuopakaton uusiminen Imatra – reilu hinta ja reilu palvelu

Palahuopakaton uusiminen Imatra, reilusti hinnoitellut kattotyöt avaimet käteen -palveluna. Vanhan palahuopakaton tullessa tiensä päähän, ei sen uusimista kannata lykätä pelkästään kustannussyistä. Meiltä saat nimittäin kaikki kattoyöt aina reiluun, kattokohtaisesti kustomoituun hintaan. Et tule löytämään verkkosivuiltamme kalliita palahuopakattoremonttipaketteja tai epämääräisiä neliöhintoja, sillä me arvioimme kulut aina katon koon, kunnon, tarpeitten sekä muiden oleellisten ominaisuuksien mukaan. Käytännössä siis kiipeämme remontin alussa aina tarkastamaan kattoa sekä arvioimaan esimerkiksi materiaalien menekkiä. Näin koostamme tarjouksen juuri sinun palahuopakattosi uusimiselle.

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voit jättää avaimesi meille, sillä me toteutamme kaikki kattotyöt poikkeuksetta kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Hoidamme siis toisin sanoen jokaisen työvaiheen alusta loppuun ja palautamme avaimet vasta, kun purkujätteet on kuljetettu paikalta ja kohde loppusiivottu. Mikäli laadukkaan ja kokonaisvaltaisen työmme hinta silti tuntuu vaikuttavan talousbudjettiisi liian rajulla tavalla, ei hätää. Meidän asiakkaanamme voit nimittäin hakea kattotöille rahoitusta helposti nettisivujemme kautta. Tekemämme kattotyöt ovat lisäksi vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia. Tilaa siis laadukkaat kattotyöt Imatralla meiltä!

Kun piharakennus kaipaa uutta kattoa

Aina kattoremontin tarpeessa ei olekaan se omakotitalo tai kesämökki. Imatraltakin löytyy jos jonkinmoista rakennelmaa. Pihapiirissä saattaa pönöttää esimerkiksi autotalli, kesäkeittiökatos, sauna tai pyörävarasto, jonka huopakatto alkaa vetelemään viimeisiään. Onneksi apu on kuitenkin lähellä. Me korjaamme, paikkaamme, huollamme ja remontoimme nimittäin asuinrakennusten kattojen lisäksi myös erilaiset piharakennusten katot. Muodolla, koolla, kunnolla tai profiililla ei meidän tottuneille tekijöillemme ole juuri väliä – vasarat pysyvät kyllä kädessä tiukemmankin paikan tullen.

Huovan suuri suosio kattomateriaalina on ansaittu. Huopakatot ovat hiljaisia, edullisia, kestäviä sekä varin pitkäikäisiä. Niitä saa lukuisissa eri malleissa aina mansardikatoista tasakattoihin ja harjakatoista satulakattoihin sekä pulpettikattoihin. Väri- ja kuviovaihtoetojakin löytyy runsaasti, joten jokainen rakennelma saa varmasti omantyylisensä hupakaton. Tee siis kaikille pihapiirisi katoille palvelus ja uusi niiden vanhat katot ajoissa. Uusi näyttävä huopakatto ei jätä eikä petä ja sen saat Imatralta helposti meidän kattomme alta!