Vesikourujen puhdistus Hämeenlinna – joko rännit pursuilevat risuja, lehtiä ja koivunnorkkoja?

Luulitko joutuvasi tekemään vesikourujen puhdistustyöt Hämeenlinnassa itse? Onneksi tilanne on huomattavasti valoisampi.

Vesikourujen puhdistustyöt Hämeenlinnassa voit nimittäin tilata huoletta katonkorjauspalvelustamme. Tarpeen vaatiessa hurautamme mielellämme myös Hämeenlinnan lähialueille, kuten Tervakoskelle, Parolaan, Hämeenkoskelle, Oittiin tai vaikkapa Renkoon.

Ai miksi tilaisit vesikourujen puhdistustyöt juuri meiltä? Tai miksi et kaikesta huolimatta ryhtyisi tuumasta toimeen itse?

Siksi, että kokeneen rännirykmenttimme toimesta työt hoituvat pilkulleen niin kuin pitääkin. Huippuluokan puhdistustulos puolestaan maksaa itsensä takaisin säästöinä muissa huolto- ja korjauslaskuissa.

Vesikourujen ammattitaitoinen puhdistus säästää niin sadevesijärjestelmää kuin sitä ympäröiviäkin rakenteita katolta valuvien vesien aiheuttamilta haittavaikutuksilta. Jopa katto ja sokkeli kiittävät!

Sitä paitsi tämän tyyppiset rutiinihommat sujuvat tiimiltämme myös harvinaisen ripeästi. Olemme tottuneet työskentelemään korkeissakin kohteissa, eikä esimerkiksi kerrostalon vesikourujen puhdistus tuota meille sen enempää päänvaivaa kuin omakotitalon, kesämökin tai autotallin vesikourujen puhdistus.

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Sitä et saa Euroakaan, jos teet työt itse.

Ota siis yhteyttä, jos rännit jo pursuilevat risuja, lehtiä, koivunnorkkoja ja muuta bioroskaa! Nyrkkisäännön mukaan kaksi kertaa vuodessa on hyvä rännien puhdistustahti useimmissa kohteissa Hämeenlinnassakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hämeenlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hämeenlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hämeenlinnan alueella!

Hämeenlinnalainen, meiltä saat rännien puhdistukseen aidosti hyödyllisen kaupanpäällisen!

Kun tilaat rännien puhdistustyöt Hämeenlinnassa katonkorjauspalvelumme kautta, saat aidosti hyödyllisen kaupanpäällisen. Rännien puhdistuksen yhteydessä arvioimme sadevesijärjestelmän yleiskunnon veloituksetta!

Kyseessä on rahanarvoinen etu. Rännirykmenttimme harjaantuneet silmät voivat paljastaa monia sellaisia vikoja ja puutteita, joihin on vielä toistaiseksi helppoa puuttua – mutta ei välttämättä enää vuoden päästä.

Usein haaviimme on jäänyt esimerkiksi ruostevaurioita, väärässä kulmassa oleva kaato, irti repsottava ränni, kulunut maalipinta tai laho otsalauta. Kaikki nämä viat uhkaavat sadevesijärjestelmän terveyttä ja suorituskykyä.

Samalla vilkaisemme kattoakin siltä varalta, ettei sielläkään ole kaikki kunnossa. Esimerkiksi puuttuva piipunhattu ja murtuneet kattotiilet pistävät silmiimme kuin kärpässieni kanttarellien seasta.

Mikäli hälytyskellot alkavat syystä tai toisesta soida, olemme tietenkin valmiit tekemään hyvän tarjouksen ongelmakohtien vaatimista korjaustoimenpiteistä. Katonkorjauspalvelustamme saat Hämeenlinnassa ja lähialueilla kaikki kattotyöt huolloista korjauksiin!

Kattotöiden ohella kauttamme on saatavilla myös rahoitusta. Pelkkä rännien puhdistus ei todennäköisesti koettele budjettisi rajoja, mutta isompaa savottaa ajatellen rahoitus ja osamaksu voivat tuoda talouteen mukavaa joustoa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – älä turvaudu tee-se-itse-taktiikkaan

Nimestään huolimatta katonkorjauspalvelumme on täyden palvelun liike. Näin ollen myös tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme Hämeenlinnassa ja lähialueilla.

Jos havaitset tukoksen oireita, kannattaakin ottaa meihin yhteyttä kipin kapin. Sadevesijärjestelmän tukokset ovat omiaan aiheuttamaan haittaa esimerkiksi ruosteen, lahovaurioiden ja jopa kattovuotojen muodossa.

Tukoksesta kielii selkeästi esimerkiksi keskeltä räystästä valuva vesiputous. Kevättalvella myös räystäältä roikkuvat jääpuikot voivat viitata tukoksen olemassaoloon.

Jos sadevesijärjestelmä pääsee jäätymään umpeen, kannattaa jään tukkimien syöksy- ja alastuloputkien avaus tilata viimeistään kevättalvella ennen kuin muu katto alkaa sulaa. Katto sulaa yleensä aina ennen sadevesijärjestelmää, joten syöksyputket täytyy avata erikseen sulamisvesiä varten. Käytössämme olevan höyryttimen avulla homma hoituu nopeasti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Pidä silti mielessä, että vesikourujen puhdistus joka kevät ja syksy vähentää tukosten todennäköisyyttä merkittävästi. Panosta siis ensisijaisesti rännien puhdistukseen, äläkä jää tukoksia odottelemaan.

Katonkorjauspalvelumme asiantuntijat ovat käytettävissäsi kaikissa kattotöissä ympäri vuoden. Emme jätä hämeenlinnalaisia tai lähitienoon asukkaita pulaan edes talviaikaan!