Kattohuolto Hämeenlinna

Etsitkö tekijää kattohuollolle Hämeenlinnassa – tai Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa tai Valkeakoskella? Tutustu siinä tapauksessa Kattokorjaus-palvelun monipuoliseen, asiantuntevaan ja järkevästi hinnoiteltuun palveluvalikoimaan! Tekemämme katon puhdistukset ja muut katemateriaalikohtaisesti toteutetut kattohuollot ylläpitävät taloyhtiön, kesämökin, omakotitalon tai vaikka ulkosaunan katon kuntoa. Huollettu katto sietää paremmin erilaisia mekaanisia ja kemiallisia rasituksia, ja on näin ollen pitkäikäisempi. Rivitalo- tai kerrostaloyhtiö tai yksityisasiakas säästää siinäkin, että hyvin huollettua kattoa tarvitsee korjata ja paikata vähemmän.

Katon puhdistus puolivuosittain on katon huollon kulmakivi. Samalla puhdistetaan rännit tai kattokaivot, jotta roskat eivät saisi niitä menemään tukkoon ja tulvimaan. Kosteus voisi tuolloin päätyä aivan väärään paikkaan, esimerkiksi rakennuksen alapohjan rakenteisiin.

Katto on puhdistettava perusteellisemmin silloin tällöin. Kyseeseen voi tulla katon pesu tai sammaleenpoisto katolta. Sammalet ovat haitallisia katteille, joten ne on syytä poistaa viimeiseen itiöön. Tiilikaton tai huopakaton rasituksensietokykyä voidaan parantaa pinnoittamalla katto, ja peltikatot kannattaa maalata. Muistathan, että saat meiltä myös lumenpudotukset!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hämeenlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hämeenlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hämeenlinnan alueella!