Kattoremontti & Kattotyöt Hämeenlinna

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattoremontit ja muut kattotyöt Hämeenlinnassa ansaitsevat parhaat tekijät. Kattokorjaus-palvelu on asiantunteva ja asiakaslähtöinen kattourakoitsija, jolta voi tilata niin kerrostalon, omakotitalon, rivitalon kuin kesämökinkin kattoremontin tai muut kattotyöt. Kotitalousvähennys huojentaa yksityisasiakkaalle maksettavaksi jäävää hintaa entisestään, ja kauttamme saatavissa olevasta rahoituksesta saa joustoa kattotöiden maksuun.

Katon uusiminen alkaa alkukatselmuksesta. Sen perusteella voimme laskea urakkahinnan huopakaton, peltikaton tai tiilikaton uusimiselle. Kattotarkastus kertoo asiantuntijallemme esimerkiksi sen, kuinka paljon katon alapuolisia rakenteita on uusittava, ja voidaanko kaikki kattotarvikkeet uusiokäyttää (vai pitääkö kattoremontin yhteydessä tehdä esimerkiksi kattoikkunoiden uusiminen). Katon purku ja vaihto viimeistellään esimerkiksi peltisepäntöillä, tai asentamalla pieneläinesteet. Piipun pellittäminen suojaa hormia, ja saa piipun istumaan kauniisti kattokokonaisuuteen.

Erityisesti huopakattojen asentaminen ja uusiminen on meille mieluisaa. Huopakattoa on helppo työstää, ja se sopii niin tasakatolle kuin monimuotoisille katoille. Kun otat meidät luottokumppaniksesi myös huopakaton huollossa ja korjaamisessa, kestää huopakatto jopa 40 vuotta. Totta kai olemme nappivalinta myös tiili- ja peltikatoille, emmekä vain Hämeenlinnassa vaan myös Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa ja Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hämeenlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hämeenlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hämeenlinnan alueella!