Kattoremontti & Kattotyöt Oulu

Varmista saavasi saumattomasti, luotettavasti ja asiantuntevasti etenevää kattopalvelua, ja tilaa kattoremontit ja kattotyöt Oulussa Kattokorjaus-palvelulta. Erityisen paljon tiedämme huopakatoista, mutta tarjoamme rautaista ammattitaitoa myös kaikkiin peltikatto- ja tiilikattotöihin. Ota yhteyttä ja pyydä kiinteä urakkahinta kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai kesämökin kattotöille, esimerkiksi katon uusimiselle tai katon huoltomaalaukselle. Tulemme laskemaan tarjousta paikan päälle, jotta voisimme ottaa katon huomioon kokonaisuudessaan, eli mitään huolto- tai korjaustarvetta unohtamatta. Kattotöiden yhdistämisellä voi säästää rahaa, siksi kattoremonttiin kannattaa yhdistää katon lisälämmöneristys ja peltisepäntöitä (esimerkiksi piipun pellittäminen). Jos on tarve uusia taloyhtiön kattoikkunat, voimme samalla tehdä vaikka lintuverkkojen asentamisen tai sadevesijärjestelmän puhdistamisen.

Saavutat kustannussäästöjä jo pelkästään asioimalla meidän kanssamme, sillä hinnoittelemme kattotyömme varsin kilpailukykyisesti, ja teemme aina kaiken kerralla kuntoon. Kenenkään ei tarvitse korjailla jälkiämme, eikä asiakkaan tarvitse kärsiä asennus- tai huolimattomuusvirheiden seurauksista. Yksityisasiakkaan kannattaa käyttää hyväkseen mahdollisuus kotitalousvähennykseen, ja kotisivujemme kautta haettavana olevaan rahoitukseenkin on syytä tutustua. Kattavaa kattopalvelua on tarjolla myös Oulun naapurikunnissa eli Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella, Pudasjärvellä, Tyrnävällä ja Utajärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oulussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oulussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oulun alueella!