Kattohuolto Oulu

Katon huolto Oulussa on Kattokorjaus-palvelun ydinosaamista, joten pyydä tarjous kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon huoltamisesta. Yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden katot voivat tarvita huoltoa kaikkina vuodenaikoina. Joka tapauksessa, katto tarvitsee ainakin kevät- ja syyshuollon. Kevät- ja syyshuollot ovat keskenään samanlaisia, sillä ne pitävät sisällään sekä rännien puhdistamisen, koko katon kuntotarkastuksen että katon puhdistamisen. Peltikatto, palahuopakatto, huopakatto ja tiilikatto on hyvä puhdistaa puolivuosittain, sillä näin katto ikääntyy ja kuluu hitaammin. Roskat ja niiden kattoon sitoma kosteus saavat katon kulumaan turhan nopeasti, sillä niiden takia katolle ilmestyy sammaleita ja ruostetta. Jos sammaleita alkaa kaikesta huolimatta syntyä – kuten asian laita vanhemmilla katoilla usein on –, tilaa sammaleenpoisto katolta.

Kesä on hyvää aikaa toteuttaa niin sammaleenpoistokäsittely, kattopesu kuin kattomaalauksin. Kattomaalausta ei kuitenkaan kannata tehdä liian aurinkoisella säällä, jotta maali ehtii tarttua kunnolla. Tiilikatoille ja huopakatoille tarjoamme erilaisia suojapinnoituksia ja suojakäsittelyjä.

Talvinen kattohuolto on joko lumenpudotus tai jään poisto katolta. Jää kannattaa tarvittaessa poistaa myös sadevesijärjestelmästä. Teemme kaikki kattohuollot ympäri vuoden niin Oulussa, Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella, Pudasjärvellä, Tyrnävällä kuin Utajärvelläkin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oulussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oulussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oulun alueella!