Huopakattoremontti Oulu

Huopakattoremontti Oulu, kotimaisilta kattokonkareilta Pohjolan olosuhteisiin soveltuva katto. Jos edellinen huopakatto on kärsinyt vaurioita jo kauttaaltaan sään sitä kuluttaessa, on syytä pistää se uuteen uskoon. Lumen painon alla painuneet lappeet ja myrskyssä kaatuneen puun alle jäänyt huopakatto saadaan kuntoon perinpohjaisella huopakattoremontilla. Huopakattoremonttiin on syytä ryhtyä viimeistään silloin, kun yläpohjasta löydetään hometta, räystäslaudoissa esiintyy merkkejä vuodosta, eristevillat ovat kastuneet tai kate on kauttaaltaan niin kulunut ja rikki, ettei pelkillä paikkauksilla päästä enää mielekkäisiin lopputuloksiin.

Mitä nopeammin vauriot havaitaan ja niihin puututaan, sitä parempi. Nuhjuinen ja erityisesti kauttaaltaan rikkoutunut huopakatto ei juuri komista kotia. Koko kohteen yleisilme kärsii, mikä vaikuttaa suoraan jo sen arvoon. Eikä yläpohjan homevaurioiden johdolta tunkkaiselta haisevassa sisäilmassakaan ole mukava asustella. Kun yhdistelmään vielä lisätään märistä eristeistä johtuva lämmönhukka ja maksettavaksi tulee odotettua suurempi lämmityslasku, alkavat katon ongelmat näkyä jo kukkarossa.

Tartu siis tuumasta toimeen ja kutsu meidät käymään Oulussa, mikäli olet alkanut epäillä huopakattoremontin ajankohtaisuutta. Mitä varhaisemmassa vaiheessa katon vaikeuksiin puutut, sitä parempi. Jos kosteus ei ole ehtinyt vielä aluslaudoitukseen tai eristeisiin, saattaa riittää pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto. Äläkä huoli, vaikka sijaintisi olisikin hieman etäisempi. Me saavumme niin taajamaan ulkopuolelle, saarikohteisiin kuin vaikkapa keskelle metsääkin. Oulun lisäksi toiminta-alueeseemme kuuluu koko muukin Pohjois-Pohjanmaa – eli siis myös Kempele, II, Pudasjärvi, Raahe ja Muhos!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oulussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oulussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oulun alueella!

Palahuopakattoremontti Oulu – ammattilaisen avulla vältät asennusvirheet

Palahuopakattoremontti Oulu, kun kutsut paikalle meidän kattoremonttipalvelumme, voit olla varma siitä, että saat laadukasta palvelua ja vältät ikävät asennusvirheet. Tarkkuutta vaativissa ja varsin haasteellisissa palahuopakattotöissä sattuu nimittäin helposti yhtä sun toista tottumattomalle tekijälle. Huolimattomuusvirheiden lisäksi väärät asennustekniikat saattavat kostautua vielä jälkikäteen. Mikäli aiempaa kokemusta palahuopakattoremonteista ei ole, saattaa päätyä käyttämään esimerkiksi liian lyhyitä huopanauloja tai vaikkapa hakasia, jotka niin sanotusti nousevat irti katosta ajan kuluessa. Jättäen jälkeensä pienet, lähes huomaamattomat, mutta sopivasti kosteuden mentävät kolot. Pahimmassa tapauksessa kaikkialle kattoon. Joku taas saattaisi tämän välttääkseen koettaa kiinnitystä pelkällä liimalla, mutta suhteellisen painavat kattolaatat alkavat monen harmiksi liikkua lämmetessään.

Monille sattuu asennusvirheitä myös läpivientien kohdalla. Jos esimerkiksi kattoikkunan asennukseen käytetään väärää asennussarjaa, kattoikkunaa ei uusita palahuopakattoremontin yhteydessä, vaikka tarve sitä vaatisikin tai katteen ylösnostot toteutetaan puutteellisesti, saattaa ikkunan ympäristö alkaa vuotamaan.

Mikäli siis et itse ole kattoalan ammattilainen, eikä se puoleen hintaan palahuopakattoremontteja toteuttava naapurin Jarmokaan ole, on syytä kääntyä suosiolla asiantuntevien ammattilaisten puoleen. Palahuopakattoremontin kohdalla ei kannat venyttää penniä liikaa, sillä useinkaan säästöä ei synny, jos hommat jäävät puolitiehen. Käänny siis Oulussa meidän osaajiemme puoleen, niin saat varmasti kunnollisen katon pääsi päälle!

Huopakaton uusiminen Oulu – meiltä kaikki, mitä kattosi Pohjois-Pohjanmaalla kaipaa

Huopakaton uusiminen Oulu, meidän käsissämme katosta tulee paitsi näyttävämpi, myös käytännöllisempi! Kattoremonttipalvelumme nimittäin tarjoaa huopakaton uusimisen yhteydessä monia muita palveluita, joista uusi kattosi hyötyy. Näitä ovat esimerkiksi erilaisten läpivientien ja kattotuotteiden asennus sekä peltisepän, puusepän ja kirvesmiehen työt. Pyydä meitä siis vaikkapa vaihtamaan TV-antennin paikkaa, lisäeristämään yläpohja tai pellittämään piippu.

Erilaiset kattotuotteet ja läpiviennit osoittautuvat monesti varsin hyödyllisiksi, kun luontoäiti koettelee Oulun asukkeja. Lumiesteet pitävät kinokset aisoissa ja pieneläinesteet estävät hiiri-invaasion. Kevään tullen sulamisvedet kulkeutuvat alas räystäiltä sujuvasti asentamiamme rännejä pitkin. Kattotikkaat sekä kattosillat taas mahdollistavat katolla turvallisen liikkumisen jäätäväänkin vuodenaikaan. Kesällä porottavasta auringosta voi ottaa kaiken ilon irti uusilla aurinkopaneeleilla. Kattoikkunat ja kattovalokuvut taas takaavat sen, että valoa riittää sisätiloihin saakka. Tuuletusventtiilien avulla kosteus saadaan pidettyä poissa yläpohjasta.

Kaikki nämä läpiviennit ja kattotuotteet saat meiltä huopakaton uusimisen yhteydessä Oulussa vain pyytämällä. Voit myös kysyä ammattilaisiltamme, millaista varustelua me katollesi suosittelisimme. Me vastaamme mielellämme kaikkiin huopakattoasi koskeviin kysymyksiin!

Palahuopakaton uusiminen Oulu – laatupalvelua kelpohintaan

Palahuopakaton uusiminen Oulu – meiltä laatupalvelu kelpohintaan. Palahuopakaton uusiminen hinnoitellaan nimittäin meillä aina kattokohtaisesti, jotta jokainen saisi kaipaamansa kattotyöt mahdollisimman reiluun hintaan. Pyydä siis ammattilaisemme paikan päälle Ouluun arvioimaan palahuopakaton kokoa, kuntoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita tekijöitä, jotka vaikuttavat suoraan sen uusimisesta syntyviin kuluihin. Teemme tarjouksemme vasta nähtyämme kattosi.

Mikäli hintapolitiikka huolettaa, voit hakea palahuopakattosi uusimista varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Ja tietysti kotitalousvähennystä tehdystä työstä! Älä siis jätä kattoasi jonkun osaamattoman käsiin tai jopa kokonaan kunnostamatta vain budjetin venymisen pelossa.

Meillä palahuopakatto uusitaan aina avaimet käteen -palveluna. Me siis hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit, tilaamasi kattotuotteet ja huolehdimme jopa tarvittavien rakennustelineiden sekä työvälineiden kuljetuksesta paikalle. Suojaamme pihan pressulla, puramme pressun päälle vanhat huopakerrokset, toteutamme vaaditut pohjatyöt ja asennamme uuden katon kattotuotteineen. Kun kaikki on valmista, huolehdimme vielä loppusiivouksesta ja purkujätteiden hävityksestä. Tilaa siis palahuopakaton uusiminen Oulussa meiltä, niin saat rahoillesi vastineeksi todellista laatupalvelua!

Meiltä myös autotallin ja pihasaunan huopakaton huollot, paikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset

Näyttävä, kestävä, pitkäikäinen, moneen ympäristöön sopiva ja hiljainen huopakatto on monen suosiossa myös Oulussa. Eikä vain omakotitalon tai kesämökin kattona, vaan vieläpä erilaisten piharakennusten suojana. Huovasta saa sen elastisuuden sekä laajan värivalikoiman ansiosta rakennettua mitä näyttävämpi mansardikattoja, pulpettikattoja, harjakattoja, satulakattoja ja jopa täysin vesitiiviitä tasakattoja – mikäli vain niin sanottu hitsaus luonnistuu valitulta asentajalta. Huopa taipuu siis moneen käyttötarkoitukseen ja kestää useat koettelemukset.

Toisinaan huopakatot kaipaavat nekin kuitenkin pientä paikkailua ja korjailua. Jopa se pihan perän varaston tai ladon huopakatto. Me toteutamme huopakattojen huollot, vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset. Meiltä voit tilata vaikkapa sammaleentuhokäsittelyt, lumenpudotukset ja muut kausiluontoisemmatpalvelut. Kaiken kokoisille ja muotoisille katoille. Käänny siis puoleemme Oulussa, vaikka kyseessä olisi autotallin, pihasaunan tai grillikatoksen kattovuoto. Me tiedämme, mitä tehdä. Ja teemme sen huolellisesti!