Kattoremontti & Kattotyöt Lieksa

Mikä on näppärin ja nopein tapa tilata kattoremontti tai muut kattotyöt Lieksassa? Se on tietenkin soittaa tai lähettää verkkoviesti Kattokorjaus-palvelulle. Teemme kattoremontit, kattokorjaukset ja muut kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä ja kertoa osoite. Tulemme paikan päälle tutkimaan kesämökin, kerrostalon, rivitalon tai omakotitalon katon ja ottamaan selvää siitä, miten se kannattaa kunnostaa. Tämän käynnin perusteella kuulet myös hinnan taloyhtiön tai pientalon kattotöille, sekä tarkan arvion urakan kestosta. Yksityisasiakkaan kannattaa hakea katon uusimisesta tai muusta kattotyöstä kotitalousvähennystä – lisäksi on mahdollista hakea töille rahoitusta meidän verkkosivujemme kautta.

Jos päädymme uusimaan katon, keskustelemme asiakkaan kanssa siitä, mitä muita kattotöitä voitaisiin samalla toteuttaa. Kaikki huonokuntoiset kattoikkunat ja muut kattovarusteet kannattaa uusia, mutta voimme asentaa katolle myös kokonaan uusia varusteita – esimerkiksi aurinkopaneeleita. Liian loivaa kattoa voidaan jyrkentää, ja päinvastoin. Lintuverkkojen asentaminen estää siipiveikkoja pääsemästä katon alle. Piippu saadaan kestämään paremmin säitä, kun se pellitetään. Teemme myös muut peltisepäntyöt, kuten myrskypeltien asentamisen.

Huopakatot ovat erityisen tuttuja Kattokorjaus-palvelulle, mutta luota myös tiilikatto tai peltikatto käsiimme. Lieksan ohella palvelemme myös Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kontiolahdella, Kuhmossa ja Nurmeksessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!