Kattoremontti & Kattotyöt Lapinjärvi

Riippuu tapauksesta, koska kattoremontti tai muut kattotyöt Lapinjärvellä ovat ajankohtaisia. Vaikka sanotaan, että peltikatto pitää maalata 10–15 vuoden välein, voi katon alkuperäinen pinnoite kestää hyvänä jopa 25 vuotta. Peltikatto kestää noin 50 vuotta, tiilikatto 70 vuotta ja huopakatto ehkä 40 vuotta, mutta esimerkiksi kattovuoto voi johtaa ennenaikaiseen kattoremonttiin. Joskus pitää uusia vasta kolmekymppisiä tiilikattoja, tai parikymppisiä peltikattoja. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat kuulla asiantuntevan arvion siitä, joko on aika suorittaa katon uusiminen tai jokin muu kattotyö (esimerkiksi kattoikkunoiden uusiminen). Erilaiset kattohuollot tukevat katon kuntoa ja antavat sille lisää käyttövuosia. Meidät tunnetaan asiantuntemuksella tehdyistä huopakattotöistä, mutta samaa rautaista ammattitaitoa on tarjolla aivan kaikille katoille.

Lapinjärven lisäksi palvelemme kaikkia taloyhtiöitä ja kotitalouksia myös Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä sekä Orimattilassa. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja nettisivujemme kautta pääset hakemaan rahoitusta kattosaneeraukselle tai vaikka peltisepäntöille.

Myös kerrostalon ja rivitalon kattourakat tehdään sujuvasti ja jouhevasti etenevänä avaimet käteen -pakettina. Kaikki alkaa yhteydenotostasi, joten tartu luuriin tai lähetä verkkoviesti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!