Kattohuolto Lapinjärvi

Jos katon huollon tekijällä ei ole riittävää tietotaitoa ja kokemusta, voi kattohuolto Lapinjärvellä vaurioittaa kattoa – ehkä jopa niin pahasti, että katto alkaa vuotaa. Kun tilaat taloyhtiön katon tai oman rakennuksesi katon huollot Kattokorjaus-palvelulta, varmistat sen, että lopputulos on entistä ehompi katto, eikä kattovuoto.

Esimerkiksi katon puhdistus ja pesu voivat rikkoa kattoa, mutta varsinkin lumenpudotus voi viedä ojasta allikkoon. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puolivuosittainen puhdistus tulee hoitaa joko harjoilla tai ilmapuhaltimilla. Jos lika istuu tiukassa, auttaa kattopesu – mutta ei painepesurilla, vaan tavallisella letkupaineella ja pesuharjoilla tehtynä. Ehkä katolla on sammaleita? Niitä ei kannata poistaa mekaanisesti, sillä sammalten juuret voivat olla syvässä. Sammaleentuhokäsittely tuottaa paremman tuloksen, eikä se riko kattoa. Lunta pudottaessa muistamme jättää katolle pari senttiä lunta, jottei se esimerkiksi naarmuunnu.

Saat meiltä myös kattomaalaukset ja katon pinnoitukset sekä esimerkiksi jääpuikkojen poiston katolta. Teemme taidokkaasti aivan kaikki kesämökkien, omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen kattohuollot – myös Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä sekä Orimattilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!