Kattoremontti & Kattotyöt Joutsa

Eikö olisi kätevää, kun olisi yksi tuttu ja turvallinen luottokumppani, jolta tilata kattoremontti ja muut kattotyöt – Joutsassa tällainen on, ja se on Kattokorjaus-palvelu. Joutsan lisäksi toimimme myös Jyväskylässä, Luhangalla, Toivakassa, Hirvensalmella, Kangasniemellä, Pertunmaalla ja Hartolassa. Kun siis haluat sujuvia ja laadukkaita kattoremontteja, katon huoltoja ja muita kattotöitä, ota yhteyttä! Palvelemme rivitalo- ja kerrostaloyhtiöitä, ja taloyhtiöiden lisäksi toteutamme myös omakotitalojen ja kesämökkien kattotyöt. Yksityisasiakas saa niin katon uusimisesta kuin monista muistakin kattotöistä kotitalousvähennystä, ja hän löytää meidän kauttamme kattotöille joustavan rahoituksen.

Huopakaton uusiminen voi olla edessä jo 20 vuoden päästä, jos huopakaton ylläpitoon ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Kysy huopakattoammattilaisiltamme, miten huopakatto ja palahuopakatto saadaan kestämään jopa 40 vuotta. Ammattilaistemme vinkkeihin ja ensiluokkaisella ammattitaidolla tekemiin kattourakoihin voit luottaa.

Myös tiilikatot ja peltikatot tulevat kunnostettua meidän toimestamme aivan yhtä asiantuntevasti. Ota yhteyttä, olipa kyse vuotavien kattoikkunoiden uusimisesta tai jostain muusta kattotyöstä, kuten katon maalaamisesta, pieneläinesteiden asentamisesta tai vaikkapa peltisepäntöistä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!