Kattohuolto Joutsa

Katon huollot Joutsassa tarkoittavat esimerkiksi katon harjausta puolen vuoden välein sekä katon maali- tai suojapinnoitteen uusimista, jos se on kulunut liiaksi. Näistä ei kannata tinkiä, sillä kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi omakotitalon katto menee äkkiä huonoon kuntoon, jos sitä ei huolleta. Ei olisi kiva alkaa uusia taloyhtiön tai esimerkiksi kesämökin kattoa 20–40 vuotta etuajassa – muista siis säännölliset kattohuollot!

Katto on huollettava paitsi säännöllisesti, myös katemateriaalin erityispiirteet huomioiden. Huopakatto, palahuopakatto, peltikatto ja tiilikatto pitää puhdistaa kahdesti vuodessa, mutta ei ole samantekevää, miten – varsinkin bitumikatot voivat vaurioitua harjaamisesta. Painepesuripesut kannattaa unohtaa suosiolla. Sammalet saa pois katolta sammalentuhokäsittelyllä, mikä tuhoaa sammalkasvustot kaikkia itiöitä myöten. Lopuksi katto voidaan maalata tai pinnoittaa, jos se alkaa olla ajankohtaista.

Toinen säännöllisesti tarvittava kattohuolto on vesikourujen ja kattokaivojen puhdistus. Sadevesijärjestelmä on syytä puhdistaa puolivuosittain. Kattopesu ja kattomaalaus tilataan vain tarvittaessa, samoin lumenpudotus tai jään poisto. Joutsan lisäksi saat kaikki tarvitsemasi kattohuollot kauttamme myös Jyväskylässä, Luhangalla, Toivakassa, Hirvensalmella, Kangasniemellä, Pertunmaalla ja Hartolassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!