Huopakattoremontti Joutsa

Huopakattoremontti Joutsa, hoituu kauttamme alusta loppuun huippukorkein arvosanoin! Takaamme tyytyväisyytesi kattosi tyypistä (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto) ja lähtökunnosta riippumatta.

Pystymme lupaamaan rahoillesi mitä parasta vastinetta, sillä pitkän uramme aikana olemme saneeranneet erilaisia huopa- ja bitumikatteita lukemattomat kerrat ennenkin – hyvää paremmalla menestyksellä. Kattohuopien vaihto sujuisi meiltä vaikka silmät ummessa!

Edes kaikkein visaisimmat kattoremonttiprojektit eivät laita meille kapuloita rattaisiin. Tiimillämme on kahmalokaupalla kokemusta mm. kosteusvaurioiden korjaustöistä sekä lumi- ja myrskyvaurioiden korjaustöistä. Jopa kattomuodon muutokset ja energiaremontit sujuvat meiltä selkein askelmerkein.

Käänny siis puoleemme huolettomin mielin, kun huopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä tai toisesta ajankohtaiseksi. Tavoitat meidät kesät, talvet sekä soittamalla että sähköisesti!

Huomaa, että joutsalaisen ohella palvelemme ilomielin Joutsan lähipitäjienkin asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Joutsassa sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Jyväskylä, Luhanka, Muurame, Jämsä ja Toivakka. Myös muu Keski-Suomi kuuluu toimialueeseemme – keskusta-alueilta maaseudulle ja aina saarikohteisiin saakka.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joutsassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joutsassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joutsan alueella!

Palahuopakattoremontti Joutsa – 3,2,1… ja valmista!

Palahuopakattoremontti Joutsa, miten se etenee? Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Joutsassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hoituu isompikin remonttirupeama pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän suoraviivaisesti – vaivaiset kolme vaihetta, ja sitten urakka onkin jo onnellisesti päätöksessään!

 1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi, kartoittavat kattosi kunnon sekä kuuntelevat oman visiosi uudesta katosta.
 2. Vanhan katon ja kattotuotteiden purku. Samalla suoritamme mahdollisesti vaadittavat korjaustyöt (esim. lahovaurioiden korjaus ja kastuneiden eristeiden vaihto) sekä sopimuksen mukaiset muutostyöt (kuten katon lisäeristys) alempiin kattorakenteisiin.
 3. Uuden vesikatteen sekä kattotuotteiden asennus.

Kun kaikki on muuten pulkassa, siistimme tietysti vielä paikat remontin jäljiltä ja kuskaamme urakan yhteydessä syntyneet jätteet kaatopaikalle. Näin ollen pääset nauttimaan uudesta katostasi täysin siemauksin heti, kun tiimimme kurvaa pihastasi kohti seuraavaa toimeksiantoa.

Nyt kannattaa kuitenkin jo laittaa meille viestiä tai pirauttaa, niin päästään pian starttaamaan huopa- tai palahuopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi toden teolla. Toimi nopeasti, niin naapuri ei ehdi kiilata edellesi!

Huopakaton uusiminen Joutsa, paljonko siitä joutuu maksamaan?

Huopakaton uusiminen Joutsa, mietitkö hintaa? Aprikoitko, paljonko esimerkiksi omakotitalon, hirsimökin, autotallin tai rantasaunan huopakattoremontista joutuu maksamaan?

Huopakattoremonttien hintoja tiedustellaan meiltä usein. Siksi meillä onkin hintakysymykseen hyvin valmisteltu vastaus:

”Huopakattoremontin hinta Joutsassa vaihtelee kohteesta toiseen. Sekä neliöhinnat että kokonaishinnat elävät runsaasti. Tarjouksemme loppusumma riippuu täysin urakkaan tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta.”

Kun huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi kolkuttelee ovella, älä kuitenkaan menetä hintalapun vuoksi yöuniasi. Meiltä tilattuna huopakaton uusiminen Joutsassa ei maksa mansikoita, sillä vankan kokemusemme ansiosta pystymme pitämään urakan budjetin tiukasti aisoissa tilanteessa kuin tilanteessa.

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Vaikka kotitalousvähennyksellä ei saakaan ”alennusta” huopakattoremontin hinnasta, voi kyseinen verovähennys keventää urakan vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin tuntuvasti. Älä jätä etuutta käyttämättä!

Vinkki: jos haluat huopakaton uusimisen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman huokeaan hintaan, ole ajoissa liikenteessä. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on h-hetken koittaessa, sen vähemmän työtä ja materiaaleja urakointiin luonnollisestikin tarvitaan. Vitkastelemalla teet karhunpalveluksen sekä itsellesi että pankkitilillesi.

Palahuopakaton uusiminen Joutsa, meille tyytyväisyytesi on prioriteetti nro. 1!

Palahuopakaton uusiminen Joutsa, millainen uusi katto saisi olla vanhan tilalle? Meille tyytyväisyytesi on ykkösprioriteetti, joten kerro rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen!

Huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä kattosi ominaisuuksiin paljon erilaisia parannustöitä niin halutessasi. Muutokset sekä katon teknisiin ominaisuuksiin että ulkonäköön onnistuvat helposti ja edulliseen hintaan, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.

Esimerkiksi nämä toimenpiteet onnistuvat meiltä muitta mutkitta:

 • Katon värin vaihto (esim. mustasta punaiseen)
 • Uusien kattotuotteiden asennus – eksperttimme asentavat rutinoitunein ottein kaikki huopakaton kattotuotteet lumiesteistä sadevesijärjestelmiin, kattoikkunoihin, piipunhattuihin ja aurinkopaneeleihin!
 • Katon eristys tai lisäeristys.
 • Kattomuodon muutos (esim. tasakatosta harjakatoksi)

Toisaalta emme kuitenkaan väen väkisin tuputa muutostöitä, jos vanhassa katossasi ei ole muuta vikaa kuin huono kunto. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi on mahdollista tehdä myös niin, että saneeraamme vanhan kattosi täysin entiselleen. Sinä päätät, me toteutamme!

Huopakattoremontti on jokaisen joutsalaisen huopa- ja bitumikatteen elinkaaren vääjäämätön päätepiste

Yksikään huopakatto ei kestä ikuisuuksiin. Aktiivisesta tuotekehityksestä huolimatta edes nykypäivän huopa- ja bitumikatteet eivät palvele loputtomiin, vaan ennen pitää katon uusiminen tai remontointi on tarpeen.

Yleisesti ottaen huopakaton elinkaari koostuu neljästä vaiheesta:

 1. Huopakaton asennus.
 2. Huopakaton huolto. Huopakaton perushuoltoon kuuluvat esimerkiksi lumenpudotukset, kausipuhdistukset ja kattotarkastukset. Asianmukainen huolto pidentää katteen käyttöikää.
 3. Huopakaton korjaus. Esimerkiksi tiivistämällä ja paikkaamalla huopakattoremonttia voidaan lykätä joitakin vuosia, vaikka seulana vuotavaa kattoa ei enää kannatakaan yrittää tilkitä epätoivon vimmalla.
 4. Huopakaton uusiminen tai remontointi.

Kun katon huollot ja korjaustyöt menettävät tehonsa, älä siis suotta yritä enää ylläpitää vanhan katon kuntoa millään poppakonsteilla. Ota huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi agendalle ennen kuin tulet tuhlanneeksi kaikki rahasi vanhan kattorähjän kunnossapitoon!

Huom. kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton saneeraukseen Joutsassa. Rahoituksen avulla voit jakaa huopakattoremontin kustannukset kätevästi täysin oman makusi mukaisiin eriin. Ethän siis anna kattosi kärsiä tuskissaan edes Matti kukkarossa?