Huopakattoremontti Ypäjä

Huopakattoremontti Ypäjä, meidän avullamme bitumikatto kuntoon. Rakkaalla lapsella on monta nimeä; huopakatto, bitumikatto, kermikatto tai kansankielellä pahvikatto. Huopa on katemateriaalina kestävää, pitkäikäistä ja moneen ympäristöön sopivaa. Siitä saa luotua tyylikkäitä kattorakennelmia, jotka eivät ruostu, menetä väriään tai ropise sateella – helppohoitoinen huopa ei edes vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Sen karhea pinta tekee myös liikkumisesta turvallisempaa.

Moni suosii huopaa paitsi omakotitalojen ja kesämökkien myös erilaisten piharakennusten suojana. Autotallit, pihasaunat, varastot ja grillikatokset on helppo suojata huovalla niiden yksilöllisistä muodoista riippumatta. Elastinen huopa taipuu nimittäin moneen muotoon – näyttäviksi mansardikatoiksi, klassisiksi harjakatoiksi, yksilappeisiksi pulpettikatoiksi sekä jopa seisovaa vettä kestäviksi tasakatoiksi, kun vain tietää, mitä tekee.  

Laadukkainkaan huopakatto ei kuitenkaan ole ikuinen, joten vaurioilta ei voi välttyä. Ja kun vaurioita ei voi enää edes paikata, on aika toteuttaa kunnollinen huopakattoremontti. Me hoidamme huopakattoremontit Ypäjällä sekä muualla Suomessa horjumattomalla ammattitaidolla. Koko Kanta-Häme – ihan jokainen sen kaukaisempikin nurkka, synkempi metsä ja saarikohde – saa laadukkaat huopakatot meiltä. Toiminta-alueeseemme kuuluvat kaikki Ypäjän lähipaikkakunnat, joten tilaa huopakattoremontit meiltä, oli kotipaikkakuntasi sitten Humppila, Jokioinen, Forssa, Tammela tai Räyskälä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ypäjällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ypäjällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ypäjän alueella!

Palahuopakattoremontti Ypäjä – vältä katastrofit reagoimalla muuttuviin tilanteisiin nopeasti

Palahuopakattoremontti Ypäjä, älä jää odottelemaan vuotoja, vaan kutsu meidät käymään ennakoivasti. Mitä varhaisemmassa vaiheessa palahuopakattoremontti toteutetaan, sitä parempi. Monestakin syystä. Kun kosteus ei ole päässyt leviämään rakenteisiin, ei eristevilloja tarvitse vaihtaa kosteusvaurioiden takia tai aluslaudoituksia uusia homehtumisen seurauksena. Tällöin selvitään usein pelkän pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin päivittämisellä, mikä tulee tietysti edullisemmaksi. Kukkaro kiittää ja aikaa säästyy. Jos siis palahuopakatto on käyttöikänsä puolesta jo remontin tarpeessa, älä jää odottelemaan.

Palahuopakaton vuodot ja kulumat saattavat kuitenkin saapua hiipien, jopa kenenkään huomaamatta. Tilanteeseen ei aina osata reagoida ennen kuin sisäilma alkaa haista tunkkaiselta tai rakenteissa ilmenee selviä merkkejä vuotovaurioista. Laajatkin kosteusvauriot ovat voineet saada alkunsa ihan pienestä vuotokohdasta, joka on syntynyt esimerkiksi asennusvirheen seurauksena. Ehkä huopien kiinnitykseen on käytetty liian lyhyitä huopanauloja tai hakasia, jotka nousevat ajan kuluessa ylös, jättäen jälkeensä reiät? Vai onko syy sittenkin savupiipun pellityksen puutteessa? Tai tekemättä jääneissä ylösnostoissa?

Oli syy mikä tahansa, pyri puuttumaan tilanteeseen aina mahdollisimman ripeästi – kulunut ja erityisesti vuotava palahuopakatto nimittäin vaikuttaa niin asumismukavuuteen kuin asunnon arvoonkin. Me toteutamme Ypäjällä palahuopakattoremontin, jolla pääset eroon vuodoista nopeasti sekä luotettavasti!

Huopakaton uusiminen Ypäjä kokeneilta kattoalan konkareilta

Huopakaton uusiminen Ypäjä, meiltä katollesi asiantunteva palvelu. Kokeneina kattoalan konkareina tiedämme, millä tavoin eri tilanteisiin kannattaa puuttua ja millaisista muutoksista katto kulloinkin hyötyy. Olemme nähneet vuosien saatossa monenlaisia vaurioita ja huopakattoihin erikoistuneina asiantuntijoina tunnemme hyvin myös niillä tyypillisimmin kohdatut vaivat. Näin ollen osaamme paitsi uusia vanhan huopakaton myös ennaltaehkäistä katon vaurioita monilla konsteilla.

Meiltä saat huopakaton uusimisen yhteydessä esimerkiksi myös uuden sadevesijärjestelmän, jonka avulla voidaan välttää sade- ja sulamisvesien kontrolloimaton valuminen pitkin seiniä sekä muita rakenteita. Lumiesteiden tehtävä on puolestaan suojata kattoa sekä sen ympäristöä äkillisten kinosten vyörymiltä ja pieneläinesteet taas pitävät kuokkavieraat poissa. Molemmat löydät meidän laajasta valikoimastamme. Ja mikset tilaisi meiltä muitakin kattotuotteita – esimerkiksi kattotikkaita, kattosiltoja ja aurinkopaneeleita. Voimme niin toivoessasi toteuttaa näppärinä peltiseppinä myös piipunpellitykset, jos piipun säänkestävyys huolettaa. Tai muurata sen huolellisesti. Asennamme uuteen kattoosi vielä erilaiset läpiviennitkin – kattoikkunat lisäämään luonnonvalon määrää ja tuuletusventtiilit yläpohjan ilmanvaihdon tueksi. Toisin sanoen, kun jätät Ypäjällä huopakaton uusimisen meille, voit tilata samalla kaikki tarpeelliset lisäpalvelut kätevästi osana kattoremonttia!

Palahuopakaton uusiminen Ypäjä – näin me päivitämme kattosi uuteen uskoon

Palahuopakaton uusiminen Ypäjä, kattoremonttipalvelumme ammattilaiset päivittävät katon täysin uuteen uskoon. Jokainen projekti alkaa aina katon yleistarkastuksella, jonka aikana määritellään esimerkiksi katon koko, kaltevuus, kunto, läpivientien määrä, muutosten tarve sekä muut tekijät, joilla on selvä vaikutus niin työ- kuin materiaalikuluihin.  Teemme kattokohtaisen tarjouksemme aina näiden seikkojen pohjalta, jotta jokainen saisi palahuopakaton uusittua mahdollisimman reiluun hintaan. Mikäli kulujen määrä kuitenkin huolettaa, voit hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta kaikille toteuttamillemme kattotöille. Äläkä unohda anoa myöskään kotitalousvähennystä!

Hintaan sisältyvän avaimet käteen -palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia yhdestäkään palahuopakaton uusimiseen liittyvästä seikasta tai yksityiskohdasta, vaan voit luottaa meille niin materiaalien hankinnan, pihan suojaamisen, vanhan katon purun kuin kohteen loppusiivouksenkin. Me asennamme tilaamasi kattotuotteet lujasti kiinni kattoon ja varmistamme, että läpiviennit ovat tiiviitä. Pian uusi, ehostettu ja mieleisesi värinen palahuopakatto häikäisee jo naapuritkin.

Kun siis on aika päivittää katto, valitse Ypäjällä meidät, niin vältyt harmailta hiuksilta. Itse lappeille ei kannata missään nimessä lähteä kiipeilemään, vaikka kyseessä olisikin ihan jokin yksinkertaiselta tuntuva homma. Moni palahuovan uusimisen yhteydessä sattunut huolimattomuusvirhe kostautuu myöhemmin. Parempi siis luottaa suosiolla ammattilaiseen!

Meiltä apu myös huopakaton tapaturmaisiin vaurioihin

Kuten jo todettu, huopa on varsin helppohoitoinen katemateriaali. Säännöllisesti – suositustemme mukaan puolivuosittain – toteutetut huopakattohuollot vievät jo pitkälle. Pelkkä lappeiden ja rännien puhdistus auttaa pitämään sammalinvaasiot aisoissa. Ja kun läpivientien tiiveys, kattotuotteiden riittävä kiinnitys ja yläpohjan kunto vielä samalla tarkistetaan, ei ikäviä yllätyksiä pääse muodostumaan.

Ypäjällä voit tilata meiltä niin säännölliset kuin epäsäännöllisemmätkin kattohuollot. Voimme esimerkiksi tarpeen mukaan tulla pudottamaan kertyneet lume turvallisesti. Tai toteuttaa sammaleentuhokäsittelyn, jos kasvusto on päässytkin valtaamaan itselleen elintilaa lappeilla.

Toisinaan luonto saattaa koetella myös ihan toden teolla. Kova tuuli voi repiä huopia irti kiinnikkeineen tai kaataa puun huopakattoa vasten. Kun tilanne on akuutti, on hyvä tietää, minne olla yhteydessä. Meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa huopakattojen myrskyvauriokorjaukset ja uusii rikkoutuneen katon kokonaan, jos korjailu ei tuottaisikaan tulosta. Käänny siis meidän puoleemme Ypäjällä aina, kun kaipaat apua kattosi kanssa!