Kattoremontti & Kattotyöt Ypäjä

Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattoremontti on normaalia isompi kattotyö. Se ei tarkoita pelkkää vesikaton purkua ja vaihtoa, vaan sen aikana uusitaan myös aluskate – ja usein myös kattoikkunoiden kaltaisia kattovarusteita. Jos katon alla on kosteusvaurioita, uusitaan kastuneet rakenteet ja eristeet. Lopuksi uudelle katolle asennetaan kaikki varusteet, joiden joukossa saattaa olla aivan uusiakin kattotuotteita. Nykyaikaiselta katolta löytyvät esimerkiksi aurinkopaneelit, ja katon räystäille voidaan asentaa lintuverkot. Katon uusimisen yhteydessä voimme myös suojata piipun säiltä pellittämällä sen peltisepäntyönä.

Koska tarve kattoremontille ja muille kattotöille Ypäjällä voi tulla eteen yllättävästikin, pääsee kotisivujemme kautta tarvittaessa hakemaan joustavaa rahoitusta kattourakalle. Näin toimeen päästään tarttumaan mahdollisimman nopeasti, mikä on tärkeää varsinkin silloin, jos katto vuotaa tai uhkaa vuotaa.

Uusi huopakatto kestää asiantuntevassa hoidossamme jopa 40 vuotta, ja tiilikatot sekä peltikatot kestävät vielä pidempään. Saat kaikki omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon katon huollot, kuntotarkastukset ja paikkaukset meiltä – myös Jokioisilla, Somerolla, Loimaalla ja Humppilassa. Muistathan kotitalousvähennyksen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ypäjällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ypäjällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ypäjän alueella!