Kattohuolto Ypäjä

Kerrostalon, rivitalon ja omakotitalon katon huolto Ypäjällä on aivan yhtä tärkeää kuin kesämökinkin katon huoltaminen. Tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto on puhdistettava säännöllisesti, jotta se ei alkaisi haurastua, ikääntyä ja vaatia ennenaikaista uusimista. Puhdistamaton katto sammaloituu, ja jos sammaleitakaan ei poisteta, voidaan katto joutua uusimaan puolta normaalia aikaisemmin. Peltikatolla lika ja kosteus saavat aikaan ruostumista, mikä voi niin ikään puolittaa katon elinkaaren.

Kotitalouksien ja taloyhtiöiden kannattaa putsauttaa kattonsa kaksi kertaa vuodessa, ja samassa yhteydessä on hoidettava myös katon sadevesijärjestelmän eli vesikourujen tai kattokaivojen puhdistus. Koska katon vointi tulee meille tutuksi liikkuessamme katolla, voimme tarvittaessa suositella katon tarvitsemia korjauksia tai esimerkiksi katon perusteellisempaa puhdistamisesta. Pinttynyt lika lähtee kattopesulla, ja kasvustot sammaleentuhoaineilla. Lopuksi katto voidaan pinnoittaa tai maalata.

Kattokorjaus-palvelu tekee myös lumenpudotukset Ypäjällä, Jokioisilla, Somerolla, Loimaalla ja Humppilassa. Lumen pudottaminen hallitusti päästää katon ja kattorakenteet pälkähästä. Jää poistetaan sekä katolta että ränneistä höyryttämällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ypäjällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ypäjällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ypäjän alueella!