Kattohuolto Virrat

Taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat ovat hyvin selvillä siitä, miten tärkeitä kerrostalon, rivitalon ja omakotitalon kattohuollot Virroilla ovat. Usein vain käy niin, että kesämökin katto jää vähemmälle huomiolle. Ota yhteyttä meihin, niin hoidetaan tämäkin asia kuntoon! Vapaa-ajan asunnonkin katto pitää puhdistaa ja tarkastaa kahdesti vuodessa. Näin kaikki korjaustarpeet huomataan ajoissa, ja puhtaalla katolla korjaustarpeita esiintyy muutenkin vähemmän. Myös räystäskourujen puhtaus on tärkeää, ja siksi nekin on puhdistettava joka kevät ja syksy.

Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa ja palahuopakattoa pitää siis puhdistaa usein – mitä muita kattohuoltoja tarvitaan? Jos kyseessä on tiilikatto tai huopakatto, on sammaleiden poisto tarpeen silloin tällöin. Katon pinnoite uusitaan katon elinkaaren puolivälissä, sillä se vähentää sammaloitumista, rapautumista ja muuta haurastumista merkittävästi. Hilseilemätön maalipinta on peltikaton paras suoja ruostetta vastaan. Huoltomaalaus auttaa, kun vanha maalipinta osoittaa kulumisen merkkejä.

Teemme Virroilla, Alavudella, Keuruulla, Kihniössä, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä, Seinäjoella, Ylöjärvellä ja Ähtärissä kaikki mahdolliset kattohuollot, myös lumen pudottamisen katolta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virroilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virroilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!