Kattoremontti & Kattotyöt Virrat

Kattoremontit ja muut kattotyöt Virroilla tekevältä Kattokorjaus-palvelulta ei ammattitaitoa puutu. Jaamme asiantuntemustamme mielellämme kaikille kotitalouksille ja taloyhtiöille, joten ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen tarjous jostain tarvitsemastasi kattotyöstä. Tarvittaessa katon uusimiselle tai muulle kattourakalle saa kotisivujemme kautta myös rahoituksen.

Läheskään aina ei kuitenkaan tarvita kattoremonttia, sillä katon korjaus tai jokin kattohuolto saattaa riittää palauttamaan katon elinvoimaisuuden ja rasituksensietokyvyn. Esimerkiksi kulahtaneen oloisen huopakaton elinkaarta voidaan jatkaa vielä parillakymmenelläkin vuodella, kun pinnoitamme katon. Ensiluokkaiset huopakattoammattilaisemme löytävät aina parhaat ratkaisut katon kunnossapitoon. Paras tapa katon kunnostamiseen selvitetään paikan päällä tehdyn arviointikierroksen aikana. Hallitsemme myös kaikki tiilikattotyöt ja peltikattotyöt, ja peltisepäntyöt hoidetaan kattopeltiseppiemme toimesta. 

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto voi tarvita myös muita kattotöitä, kuten lintuverkkojen tai aurinkopaneelien asentamista, kattoikkunoiden uusimista tai lisälämmöneristystä. Meiltä voit tilata mitä kattotöitä tahansa, ja luottaa saavasi ne parhaalla hinta-laatusuhteella. Toimimme muuten myös Alavudella, Keuruulla, Kihniössä, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä, Seinäjoella, Ylöjärvellä ja Ähtärissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virroilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virroilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!