Huopakattoremontti Virrat

Huopakattoremontti Virrat – meiltä apu kaikkiin katon uusimistarpeisiin. Jos kattoa vaivaa vielä paikattavissa oleva vuoto, me toteutamme huopakaton vuotopaikkauksen. Mutta mikäli paikkauksilla ei enää päästä mielekkäisiin lopputuloksiin, tilaa meiltä huopakattotöihin erikoistuneiden kattoalan ammattilaisten toteuttama huopakattoremontti. Huopakattoremontin avulla pääsee eroon kerralla monesta vaivasta ja voi olla varma, ettei rakenteisiin jää muhimaan kosteutta, joka aiheuttaisi myöhemmin ikäviä yllätyksiä.

Huopakattoremontista hyötyvät monesti myös sellaiset huopakatot, joilla vuotoja tai vaurioita ei ole vielä ilmennyt. Jo pelkkä huopakaton käyttöiän ylittyminen on syy ryhtyä remonttiin – vuosien saatossa kulunut ja ikääntynyt katto altistaa nimittäin koko rakennuksen kosteusvaurioille. Huopakattoremontti tapaa lisäksi nostaa koko rakennuksen arvoa. Uusi ja näyttävä julkisivu todella erottuu edukseen naapurustossa. Jos siis huopakate alkaa näyttää jo aikansa eläneeltä tai on tullut tiensä päähän pitkään uskollisesti palveltuaan, käänny meidän puoleemme.

Meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa laadukkaat, asiantuntevat ja kokonaisvaltaiset huopakattoremontit Virroilla aina aikataulussa sekä huippuarvosanoin. Mikäli siis kaipaat asiantuntevaa ja omistautunutta palvelua, kutsu meidät käymään – vaikka haasteellisemmankin matkan päähän keskelle metsää tai etäisempään saarikohteeseen. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pirkanmaa, joten myös esimerkiksi Visuvesi, Vaskivesi, Ruovesi, Kuru, Mänttä sekä muut lähipaikkakunnat saavat kaiken tarvitsemansa avun meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virroilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virroilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Virrat – koska se kestävinkään palahuopakatto ei ole ikuinen

Palahuopakattoremontti Virrat, meidän avullamme voit ratkaista monta ongelmaa kerralla. Ja mitä ripeämmin ryhdyt toimeen palahuopakattosi kunnostamiseksi, sitä parempi. Jos vuotoja ei ole ehtinyt vielä ilmaantua, ei villaeristeitä tai aluslaudoitusta tarvitse välttämättä vaihtaa. Jos yläpohjasta ei löydy kosteusvaurioita, riittää usein pelkkä alushuovan eli aluskermin sekä pintahuovan vaihto.

Saman palahuopakattoremontin yhteydessä voimme uusia myös esimerkiksi ruostuneet rännit ja asentaa lappeille lumiesteet, mikäli kinosten harjalta alas vyöryminen huolettaa. Laajasta valikoimastamme löydät monenlaisia muitakin kattotuotteita, joista uusi palahuopakattosi saattaisi hyötyä. Meiltä voit tilata esimerkiksi erilaiset kattotikkaat ja kattosillat turvaamaan katolla liikkumista tai pieneläinesteet vaikeuttamaan erilaisten jyrsijöiden kulkua. Voimme tehdä kodistasi entistäkin energiatehokkaamman uusilla aurinkopaneeleilla tai yläpohjan lisäeristeillä. Ja valoisamman asentamalla kattoikkunan tai valokuvun. Kattotöiden moniosaajina taidamme myös erilaiset peltisepän- ja kirvesmiehentyöt. Piipunkin pellitys siis hoituu. Asennamme lopuksi hormin suojaksi halutessasi vielä piipunhatunkin.

Toisin sanoen palahuopakattoremontti voi olla paljon muutakin, kuin pelkkien vanhojen kattolaattojen uusimista. Me toteutamme Virroilla kokonaisvaltaiset palahuopakattoremontit, kun se aina niin uskollisesi palvellut palahuopakatto alkaa viimein näyttää merkkejä vaurioista!

Huopakaton uusiminen Virrat voi tulla ajankohtaiseksi monestakin syystä

Huopakaton uusiminen Virrat, kun tarve on ilmeinen, me autamme. Kattovuodot eivät aina ilmoittele itsestään, mutta se ei silti tarkoita, etteivätkö vauriot voisi olla merkittäviä. Kosteus voi ehtiä levitä laajallekin alueelle, ennen kuin se huomataan. Siksi olisi tärkeää, että huopakattoa huollettaisiin säännöllisesti ja sen kunto tarkastettaisiin samassa yhteydessä – ainakin puolivuosittain.

Selviä hälytysmerkkejä, joita ei kannata sivuuttaa, ovat sisäkattoon ilmestynyt kosteus sekä huoneilman tunkkainen haju. Huopakaton huonoista oltavista voivat kertoa myös esimerkiksi yläpohjan rakenteiden homepilkut tai räystäslaudan vuotovaurio. Syynä vuotoon voi olla esimerkiksi aikanaan sattunut asennusvirhe; kattohuopa on ehkä asennettu käyttäen vääränlaisia tai väärän pituisia kiinnikkeitä ja läpivienti vääränlaisen asennussarjan avulla. Ken ties piippu on jäänyt pellittämättä tai aluskermi asentamatta. Ja toki vaurion taustalla saattaa olla esimerkiksi lapetta vasten kaatunut puu tai muu myrskyvaurio, jota ei saada enää toteuttamillamme myrskyvauriokorjauksilla kuntoon.

Oli syy mikä tahansa, huopakaton uusiminen kannattaa toteuttaa välittömästi, kun tilanteen kriittisyys selviää. Kutsu siis meidät Virroille kartoittamaan huopakattosi kuntoa ja suunnittelemaan sen kunnostamista!

Palahuopakaton uusiminen Virrat alusta loppuun katon parasta ajatellen

Palahuopakaton uusiminen Virrat – me rakennamme uuden palahuopakaton vanhan tilalle aina avaimet käteen -palveluna. Käytännössä sinun ei siis tarvitse vaivata päätäsi millään kattosi kunnostukseen liittyvällä seikalla. Me huolehdimme koko projektista ja toteutamme sen aina kattosi parasta ajatellen.

Palahuopakaton uusiminen alkaa aina sinun yhteydenotostasi, jonka jälkeen saavumme paikan päälle Virroille toteuttamaan katon yleistarkastusta. Samassa yhteydessä teemme kattokohtaisesti kustomoidun tarjouksemme palahuopakattosi uusimisesta, jonka suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi katon yksilölliset ominaisuudet sekä projektin yhteydessä toteutettavat muutokset. Mikäli budjetti tuntuu tiukalta, voit hakea palahuopakaton uusimista varten joustavaa rahoitusta verkkosivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä työn osuudesta!

Kun katon nykyinen kunto, koko sekä korjaustarpeet on kartoitettu ja hinnasta päästy sopuun, voit jättää projektin täysin meidän vastuullemme. Me etsimme käsiimme tarvittavat rakennusmateriaalit, suojaamme pihan suojapressulla ja kuljetamme paikalle käyttämämme rakennustelineet. Sitten alkaakin vanhojen huopakerrosten purku sekä pohjatyöt. Kun kaikki kastuneet tai muutoin vaurioituneet rakenteet on uusittu, alamme asentamaan uutta palahuopakattoa sekä kiinnittämään sille tilaamiasi kattotuotteita. Projektin valmistuttua siivoamme vielä kohteen ja hävitämme purkujätteet ennen kuin kutsumme sinut ihailemaan lopputulosta. Koko homma hoituu siis kannaltasi helposti, kun jätät palahuopakaton uusimisen meille!

Laadukkaat huopa- ja palahuopakatot myös muille piharakennuksille

Huopa ja palahuopa ovat monien suosiossa myös Virroilla – ja syystäkin. Monipuoliset, erilaiseen ympäristöön sopivat, hiljaiset, kestävät sekä pitkäikäiset katemateriaalit tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia. Huopakatteesta saa rakennettua jopa täysin tiiviin tasakaton, kun sen tiivistää oikein niin sanotusti hitsaamalla. Palahuopa vaatii hieman enemmän kulmaa, mutta on varsin tyylikäs. Molemmista rakennetaan toinen toistaan upeampia harjakattoja, satulakattoja, mansardikattoja sekä pulpettikattoja, joiden värin ja varustelun voi valita itset.

Useat piharakennuksetkin nauttivat huovan ja palahuovan tarjoamaa suojaa. Ehkä sinunkin pihapiiristäsi löytyy autotalli, saunakatto, pihavaja tai muu rakennelma, jonka katto on niin sanottua bitumikermiä? Mikäli näin on, voit kutsua meidät Virroille kunnostamaan, remontoimaan, paikkaamaan tai huoltamaan sitä. Hoidamme homman tottuneesti ja turvallisesti. Jatkossa voit jättää vielä autotallin uuden palahuopakaton tai saunan huopakaton lumenpudotukset sekä sammaleentuhokäsittelytkin meille. Puolivuosittaisia perushuoltoja tietenkään unohtamatta! Meidän kattomme alta saat kaiken, mitä kattosi kaipaa!