Kattoremontti & Kattotyöt Viitasaari

Kattokorjaus-palvelumme toteuttaa parhaat kattoremontit ja kattotyöt Viitasaarella. Aina ei kuitenkaan tarvita kattoremonttia, vaikka katto vuotaa, tai katto vaikuttaa kulahtaneelta. Tunnemme läpikotaisin kaikki katot tiilikatoista peltikattoihin, mutta etenkin huopakatot. Näin ollen osaamme kertoa siitä, jos katto saadaan kuntoon joillain muilla kattotöillä kuin uusimalla koko katto. Kattovuodon korjaus voi olla mahdollista toteuttaa tekemällä katon osittainen korjaus (esimerkiksi uusimalla vuotava kattoikkuna) ja kunnostamalla vaurioituneet kattorakenteet. Kulahtanut huopakatto voidaan mahdollisesti pinnoittaa, jolloin siitä tulee taas uudenveroinen. Katon pinnoitus saattaa jatkaa katon elinkaarta jopa 20 vuodella.

Omakotitalon ja kesämökin kattourakat oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja tarvittaessa urakalle voi hakea rahoitusta kotisivujemme kautta. Myös taloyhtiöidenkin kannattaa ottaa yhteyttä meihin, teemmehän myös kerrostalojen ja rivitalojenkin kattotyöt erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tilatkaa lintuverkkojen asentaminen tai esimerkiksi jotkin peltisepäntyöt meiltä myös Viitasaaren naapurikunnissa Kannonkoskella, Keiteleellä, Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla, Vesannolla ja Äänekoskella! Urakka hoidetaan avaimet käteen -periaatteella ja parhaalla mahdollisella ammattitaidolla, joten lopputuloksesta ei tarvitse olla huolissaan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Viitasaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Viitasaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Viitasaaren alueella!