Kattohuolto Viitasaari

Kattokorjaus-palvelu ja katon huollot Viitasaarella ovat hyvä pari. Tiedämme, miten tärkeää on huoltaa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattoa, joten paneudumme siihen aina koko tarmollamme. Omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon kattoa on huollettava kaksi kertaa vuodessa, ja tuolloin tehdään vähintään katon puhdistaminen. Jos tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa ei puhdistettaisi, katto ei olisi siisti, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Samalla puhdistamme myös räystäskourut tai tasakaton kattokaivot, jotta ne eivät menisi tukkoon roskien takia. 

Ota yhteyttä Viitasaaren lisäksi myös Kannonkoskella, Keiteleellä, Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla, Vesannolla ja Äänekoskella! Ei haittaa, vaikket vielä tiedä, mitä huoltoja kattosi tarvitsee. Paikan päälle tullessamme näemme kyllä, onko aika tehdä sammaleenpoisto bitumikatolta, tai pitäisikö peltikatto maalata. Pyydä tarjous myös lumenpudotuksesta, mikä estää kattoa vaurioitumasta lumen painon tai sen liikkeiden takia. Jääkin kannattaa poistaa katolta ja sadevesijärjestelmästä, sillä jää aiheuttaa turvallisuusriskejä – sen lisäksi, että se voi vaurioittaa kattoa tai vesikouruja. Jää lähtee katolta kätevästi höyryttämällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Viitasaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Viitasaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Viitasaaren alueella!