Huopakattoremontti Viitasaari

Huopakattoremontti Viitasaari, vaatii taitavaa tekijää, mutta onneksesi asiantuntevimmat kattoalan osaajat löydät meidän kattomme alta. Koko Keski-Suomi tuntee meidät palvelualttiudestamme, joka yltää myös Viitasaaren lähipaikkakunnille saakka. Niin Keitele, Pihtipudas, Kannonkoski, Saarijärvi kuin Äänekoski saavat uudet huopakattonsa luotettavasti meiltä. Sekä saarikohteissa sijaitseville kesämökeille että metsän syvyyksien erämajoillekin.

Mikäli siis vanhan huopakattosi käyttöikä on ylittynyt, se on kauttaaltaan niin kulunut, ettei pelkkä korjailu enää ratkaise tilannetta tai katon päivitys olisi muusta syystä ajankohtaista toteuttaa, käänny meidän puoleemme. Viimeistään silloin, kun yläpohjan rakenteista löytyy homepilkkuja, sisäilma haisee tunkkaiselle tai muissa osissa kattoa näkyy vesivuodon merkkejä. Liian pitkään odottelu saattaa kostautua myöhemmin koko rakennuksen arvon alenemana.

Huopakattoremontti kannattaa mahdollisuuksien mukaan toteuttaa jo ennen kuin katto alkaa vuotaa. Tällöin ei tarvitse välttämättä uusia koko aluslaudoitusta tai eristeitä – jos molemmat ovat vielä kuivia ja ehjiä, riittää pelkän pintahuovan sekä alushuovan eli aluskermin vaihto. Mutta oli huopakaton tilanne kuinka hankala tahansa, me saamme sen kyllä kuntoon kattavalla huopakattoremontilla. Kutsu tiimimme arviointikäynnille, niin meidän on helpompi pohtia, millaisista muutoksista huopakattosi hyötyisi!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Viitasaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Viitasaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Viitasaaren alueella!

Palahuopakattoremontti Viitasaari – miksi katto vuotaa ja miten vuotoja voi ehkäistä

Palahuopakattoremontti Viitasaari, kun kulunut palahuopakatto altistaa koko rakennuksen kosteudelle, ei pidä jäädä toimettomaksi – kutsu meidät apuun. Rautaiset ammattilaisemme eivät jätä sinua pulaan huolimatta vuodon tai vaurioiden todellisesta syystä. Palahuopakatto saattaa kärsiä karun kohtalon esimerkiksi myrskyn kaataessa puun sitä vasten. Me yritämme puuttua tilanteeseen aina ensisijaisesti myrskyvauriokorjauksilla, mutta mikäli tuho on jo kokonaisvaltaisempaa, on palahuopakattoremontti yleensä paras tai jopa ainoa vaihtoehto.

Muita yleisiä syitä katon vuodoille ovat aikanaan sattuneet asennusvirheet. Palahuovat on saatettu kiinnittää liian lyhyillä huopanauloilla tai kiinnityshakasilla, jotka ovat mahdollisesti nousseet irti laudoituksesta – jäljelle jää tällöin vain rykelmä kosteuden mentäviä reikiä. Joskus savupiippu jää pellittämättä, läpivientejä ympäröivät ylösnostot tekemättä tai aluspohjarullahuopakate asentamatta. Toisinaan esimerkiksi erilaisten läpivientien – kuten kattoikkunoiden – asennuksessa käytetään väärää asennussarjaa.

Kaikilta näiltä voi onnekseen välttyä värväämällä kattotöihin oikeasti kokemusta keränneen ammattilaisen, jolla vasara pysyy kädessä tiukemmankin paikan tullen. Me olemme Viitasaaren parhaat katto-osaajat, jotka ovat toteuttaneet useita palahuopakattoremontteja, joten palahuopakattotyöt ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Älä siis säästä laadusta, vaan kutsu meidät apuun, niin saat varmasti laadukkaan ja säänkestävän palahuopakaton!

Huopakaton uusiminen Viitasaari, näyttävä ja kestävä huopakatto kaikilla kaipaamillasi kattotuotteilla

Huopakaton uusiminen Viitasaari, meidän avullamme huopakaton yleisilme kohenee ja turvallisuus paranee. Voimme tehdä katollasi nimittäin paljon muutakin, kuin korvata vanhan ja kuluneen huopakaton uudella.

Huopakatto on hyvä valinta katon suojaksi monestakin syystä. Se on paitsi tyylikäs, moneen ympäristöön sopiva, ruostumaton, hiljainen, helppohoitoinen ja kestävä, myös täysin kustomoitavissa oman maun mukaiseksi. Meidän asiakkaanamme saat valita niin uuden huopakaton värin, kuvioinnin kuin varustelunkin.

Tilaa siis huopakaton uusimisen yhteydessä niin lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat kuin muutkin katon turvallisuutta parantavat kattotuotteet. Voimme halutessasi myös esimerkiksi parantaa kotisi energiatehokkuutta yläpohjan lisäeristyksillä sekä lappeelle asennettavilla aurinkopaneeleilla. Sulamisvesienkään valumisesta ei tarvitse huolehtia, kun räystäille asennetaan kattoa kauniisti reunustavat uudet rännit. Yläpohja pysyy kuivempana, kun parannamme sen ilmanvaihtoa, eivätkä jyrsijätkään aiheuta päänvaivaa, jos ne pitää poissa pieneläinesteillä. Piipunkin pellitämme näppärästi taitavina peltiseppinä. Jos jokin huoneista tuntuu hämärältä, pyydä meitä asentamaan huopakattoon kattoikkuna tai kattovalokupu. Huopakaton uusiminen Viitasaarella kaikilla mausteilla hoituu siis helposti meidän avullamme. Ja katto kiittää!

Palahuopakaton uusiminen Viitasaari – vaihe kerrallaan hyvä tulee

Palahuopakaton uusiminen Viitasaari, meiltä sovitussa aikataulussa ja huolellisesti mutkia oikomatta. Työvaihe kerrallaan hyvä tulee. Me aloitamme hommat aina kartoittamalla palahuopakaton todelliset tarpeet, jotta voimme ehdottaa mielestämme olennaisia parannuksia. Kuulemme mielellämme myös sinun toiveistasi uutta palahuopakattoasi kohtaan ja näiden perusteella sitten luomme toimintasuunnitelmamme.

Meillä palahuopakaton uusiminen toteutetaan aina avaimet käteen -palveluna, joten voit jättää meidän huoleksemme niin rakennusmateriaalien hankinnan kuin rakennustelineiden paikalle kuljetuksenkin. Suojaamme pihasi suojapressulla, jolle puramme vanhan katon siltä osin kuin näemme tarpeelliseksi. Näin ympäristön siivoaminen hoituu jouhevammin, eivätkä ruusupuskat kärsi projektin edetessä. Kun tarpeelliset pohjatyöt on tehty, pääsemme asentamaan uutta alushuopaa sekä pintahuopaa. Varustelemme katon vielä tilaamillasi kattotuotteilla ja läpivienneillä, ennen kuin siivoamme paikat, hävitämme purkujätteet ja kutsumme sinut ihailemaan lopputulosta. Paikalta poistumme vasta, kun kasvojasi koristaa tyytyväinen hymy. Mikäli siis toivot laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, tilaa palahuopakaton uusiminen Viitasaaressa meiltä!

Hinta huopakaton uusimiselle ja palahuopakattoremontille koostetaan aina kattokohtaisesti

Huopa eli bitumikermi ja palahuopa eli kattolaatta ovat suosittuja katemateriaaleja, joiden arvostus on ansaittua. Näitä pitkäikäisiä ja elastisia katemateriaaleja on helppo käsitellä, kun tietää, mitä tekee. Niistä saa rakennettua mitä mielenkiintoisempia kattokokonaisuuksia kaikenlaisille rakennuksille – kunhan vain oikea huopamateriaali valitaan kohteen kattokulman mukaan. Huopakatosta saa esimerkiksi täysin tiiviin tasakaton hitsaamalla, mutta palahuopakatto vaatii vähintään 1:5 kattokulman, jotta ongelmia ei synny.

Monet suosivat huopa- ja palahuopakattoja paitsi omakotitaloja, kesämökkejä sekä muita asuinrakennuksia rakennuttaessaan, myös piharakennusten suojana. Viitasaareltakin löytyy niin autotalleja, pihasaunoja kuin varastojakin, joita koristaa tyylikäs huopa – kenties muutama sinunkin pihastasi? Ja silloinkin, kun näiden kattojen kunnostuksen aika koittaa, voit olla varma siitä, että me tarjoamme osaamistamme mieluusti avuksesi. 

Piharakennuksen huopakattoremontti tai vuotokorjaus ei tietysti kustanna yhtä paljon kuin suuremman kartanon palahuopakaton päivitys uuteen. Meillä hinnat huopakattotöille kustomoidaankin aina juurikin näiden kattokohtaisten kustannusarvioiden perusteella – kiinteät neliöhinnat eivät olisi eduksi kellekään. Mikäli siis toivot meiltä tarjousta, kutsu tiimimme arviointikäynnille. Kaikista tarjoamistamme huopakattotöistä voit hakea kotitalousvähennystä. Ja kaikkia töitä varten on tarjolla myös rahoitusmahdollisuus, jota voit anoa helposti verkkosivuillamme!