Huopakattoremontti Vesilahti

Huopakattoremontti Vesilahti, on viisas investointi tulevaisuuteen ja se kannattaa tilata meiltä. Me remontoimme huopakatot pitkällä kokemuksella ja vankkaan asiantuntemukseemme tukeutuen. Oli huopakaton tilanne siis millainen tahansa, tiedämme kuinka toimia. Meille ovat tulleet tutuiksi niin huopakattojen räystäsvuodot, sisäkattojen vesivuodot, vaikeat sisäilmaongelmat, kattohuovan kulumat kuin kattoläpivienneistä alkunsa saaneet kosteusongelmat. Oli vuodon syynä sitten asennusvirhe, vääränlaiset huovan kiinnikkeet, pellittämätön piippu tai väärällä asennussarjalla kiinnitetty kattoikkuna, jotain on aina tehtävissä. Eikä huopakattoremontin osalta kannata edes jäädä odottelemaan vuotovaurioita, sillä jo pelkkä huopakaton käyttöiän ylittyminen altistaa rakennuksen kosteusvaurioille. Ja mitä varhaisemmassa vaiheessa huopakatto remontoidaan, sitä parempi niin kukkaron kuin katonkin kannalta – jos vuotoja ei ole ehtinyt syntymään, ei eristeitä ja aluslaudoitusta tarvitse useinkaan vaihtaa, vaan selviää pelkän pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin uusimisella.

Uusi huopakatto tapaa nostaa koko kohteen arvoa asuntomarkkinoilla. Jos siis haluat sijoittaa varasi viisaasti, kutsu meidät remonttihommiin Vesilahteen. Tai jonnekin Vesilahden vaikutusalueen ulkopuolelle. Vaikka saarikohteisiin tai keskelle metsää. Koko Pirkanmaa kuuluu toiminta-alueeseemme, joten voit soittaa myös muilta paikkakunnilta. Meidän kattopalvelultamme avun saavat niin Lempäälä, Nokia, Viiala, Narva kuin Tampere!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesilahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesilahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesilahden alueella!

Palahuopakattoremontti Vesilahti – tilaa juuri sellainen katto, josta olet aina haaveillut

Palahuopakattoremontti Vesilahti, meiltä juuri sellainen palahuopakatto, josta olet aina haaveillut. Tai jos et ole koskaan haaveillut uudesta katosta, nyt on aika pohtia, miltä unelmiesi palahuopakatto kenties näyttäisi. Olisiko se väriltään kenties tumman sininen vai lämpimän punainen? Löytyisikö siltä erilaisia läpivientejä tai kattotuotteita? Eristäisikö se paremmin lämpöä? Vai toivoisitko vain pääseväsi eroon kiusallisista ja pitkään vaivanneista ongelmista?

Meidän kattoremonttipalvelumme asiakkaana voit tilata Vesilahdella juuri omiin tarpeisiisi kustomoidun palahuopakattoremontin, johon saa sisällytettyä paljon muutakin kuin pelkän repaleisen palahuopakatteen uusimisen.  Voimme esimerkiksi asentaa lappeille uudet lumiesteet estämään nimensä mukaisesti äkillisiä lumivyöryjä tai pieneläinesteet ehkäisemään hiiri-invaasiota. Jotta välttäisi sulamisvesien valumisen seiniä pitkin, on aiheellista huolehtia sadevesijärjestelmän toimivuudesta. Jos siis vanha on jo pahasti ruosteessa tai puoliksi irti, tilaa meiltä uudet vesikourut suoraan räystäille kiinnitettynä. Kokeneina konkareina voimme myös lisäeristää vetävän yläpohjan tai parantaa sen tuuletusta. Meiltä saat myös aurinkopaneelit sille lappeelle, joka nauttii runsaasti luonnonvaloa. Sekä kattoikkunat hämärämmälle puolelle rakennusta. Peltisepän työt taitava tiimimme voi toki pellittää piipunkin siinä touhutessaan. Mahdollisuuksia riittää. Tartu siis tilaisuuteen ja tilaa Vesilahdella omiin tarpeisiisi sopiva palahuopakatto meiltä!

Huopakaton uusiminen Vesilahti, meiltä laadukasta jälkeä ja ajallaan valmistuva uusi katto

Huopakaton uusiminen Vesilahti, meiltä, niin suurempikin projekti valmistuu aina sovitussa ajassa. Asiakastyytyväisyyttä priorisoivina alan ammattilaisina pyrimme aina tekemään jokaisesta kattotyöstä mahdollisimman vaivattoman prosessin. Ja mieluusti myös niin edullisen, ettei kukaan joutuisi olosuhteiden pakosta elämään kuluneen huopakaton alla.

Meillä huopakaton uusimisen hinta määritellään reiluuden nimissä kattokohtaisesti ja siihen sisältyy laadukas, avaimet käteen -palvelu. Avaimet käteen -palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse kuin kutsua meidät käymään Vesilahdelle arvioimaan katon kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita kuluihin vaikuttavia tekijöitä – muodostamme tarjouksemme niiden pohjalta. Mikäli hinta kuitenkin huolettaa, voit asiakkaanamme hakea huopakaton uusimista varten rahoitusta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä.

Kun olemme koostaneet tarjouksemme ja olet hyväksynyt sen, voit jättää kaiken huopakattoosi liittyvän meidän vastuullemme. Me huolehdimme niin tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnasta kuin rakennustelineiden paikalle kuljetuksestakin. Suojaamme pihasi pressulla, jotta et joudu keräilemään roskia kukkapenkeistä vielä kuukausien päästä. Puramme huopakaton huolellisesti niiltä osin kuin se on tarpeellista ja toteutamme pohjatyöt. Asennamme aluskermin lisäksi myös katon ulkoreunoihin niin kutsutut räystästippapeltilistoitukset. Ja näiden jälkeen itse pintahuovan, joka voi olla joko pintarullahuopaa tai palahuopaa. Suoritamme ylösnostot erilaisten läpivientien kohdalla ja varmistamme, että paikat ovat tiiviitä. Viimeistelemme kokonaisuuden vielä tilaamillasi kattotuotteilla, jonka jälkeen siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet.

Palahuopakaton uusiminen Vesilahti takaa kunnollisen katon kotisi tai autotallisi suojaksi

Palahuopakaton uusiminen Vesilahti – kun toivot, että vuodot jäisivät viimein historiaan, unohda paikkailu ja tilaa meiltä palahuopakaton uusiminen. Palahuopakatto voidaan uusia asennusladonnasta johtuen vähintään yksi kattolape kerrallaan. Harjakaton kohdalla tämä tarkoittaa siis ainakin toista lappeista, mansardikaton kohdalla ainakin yhtä monista ja pulpettikaton kohdalla sitä yhtä ja ainoaa. Palahuopakaton uusimiseen liittyy myös monia muita seikkoja, joista asentajan on syytä olla selvillä ennen projektin aloitusta. Esimerkiksi minimikaltevuus ja muut vaatimukset on tiedostettava, jotta lappeista saadaan kestävät sekä tiiviit.

Palahuopa on kuitenkin kaiken kaikkiaan helppo asentaa, kun tietää, mitä tekee. Sen lisäksi se on myös laadukas, kestävä, pitkäikäinen, näyttävä, helppohoitoinen sekä elastinen katemateriaali, joka ei ropise sateella ja sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin. Juurikin tästä syystä sitä suositaan omakotitalojen ja kesämökkien lisäksi myös piharakennusten säältä suojaamiseen.

Mikäli sinunkin pihapiiristäsi Vesilahdesta löytyy autotalli, rantasauna, varasto tai grillikatos, jonka palahuopakatto tulisi uusia, älä epäile olla yhteydessä meihin. Erilaiset palahuopakattotyöt ovat meille hyvin tuttuja, joten tiimillemme on selvää, millä tavoin palahuopakatto tulisi kussakin tilanteessa asentaa oikeaoppisesti.

Meiltä apu huopakatolle niin akuuteissa kuin kiireettömissäkin tilanteissa

Elämä koettelee kovalla kädellä toisinaan niitä laadukkaimpiakin huopakattoja. Vesilahdella riehuva myrsky saattaa repiä palahuovat irti kiinnikkeineen tai kaataa puun kattoa vasten. Ja kun epätoivo myrskyvaurioiden edessä yllättää, saat huopakattosi kaipaaman avun meidän kattoremonttipalvelultamme – oli kyse minkä laajuisista vaurioista tahansa. Jos myrskyvauriokorjaukset eivät riitä, uusimme koko huopakaton.

Myrskyvauriokorjausten ohella taidamme myös erilaiset vuotopaikkaukset sekä huopakattojen huollot, joiden ansiosta katon käyttöikä pitenee huomattavasti. Kun huopakatolla käydään säännöllisesti – suosituksemme mukaan ainakin puolivuosittain – on alkavia vaivoja helpompi pitää silmällä. Niihin päästään myös puuttumaan ajoissa, ennen kuin kosteus ehtii levitä aina sille alttiisiin eristeisiin ja rakenteisiin saakka.

Tilaa siis kaikki huopakattotyöt Vesilahdella meidän kattomme alta ja panosta huopakaton huoltoihin, vaikka katto vaikuttaisikin olevan ihan vedossa. Parempi investoida katon kuntoon nyt kuin toivoa jälkikäteen, että olisi toiminut viisaammin!