Kattohuolto Vesilahti

Tilaa omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katon huollot Vesilahdella Kattokorjaus-palvelulta, niin vältyt kaikilta kattovuotojen kaltaisilta ongelmilta, joita epäasiallisesti toteutettu kattohuolto voi pahimmillaan saada aikaan. Oletkin varmasti tietoinen siitä, että lumen pudottaminen katolta voi rikkoa katetta, mikäli asialla on tottumaton lumenpudottaja. Entä tiesitkö sitä, että katon puhdistaminenkin voi vaurioittaa tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa? Katon puhdistamisessa on huomioitava katemateriaali, ja valittava sille sopivimmat aineet ja puhdistusvälineet. Liian kevyetkään otteet eivät ole suositeltavia, sillä tarkoitus on saada katolta pois kaikki epäpuhtaudet, mitkä rasittavat katon kuntoa. Esimerkiksi sammaleiden poistoa huopakatolta ei missään nimessä kannata tehdä painepesurilla, mutta katon ilmapuhaltaminenkaan ei auta. Siksipä valitsemme hommaan sopivan sammaleentuhoaineen.

Tilaa kaikki kattohuollot meiltä myös Vesilahden naapurustossa eli Akaassa, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Sastamalassa ja Urjalassa. Katto ja räystäskourut tulisi puhdistaa kaksi kertaa joka vuosi, jos tahtoo pitää kattonsa mahdollisimman pitkäikäisenä ja helppohoitoisena. Teemme myös taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kattojen maalaukset sekä esimerkiksi kattopesut.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesilahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesilahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesilahden alueella!