Kattoremontti & Kattotyöt Vesilahti

Mitä kattotyötä tarvitsetkin, ota rohkeasti yhteyttä Kattokorjaus-palveluun – me teemme kaikki kattoremontit ja kattotyöt Vesilahdella! Pitkä kokemus ja syvällinen ammattitaito takaavat sen, että kattoremontit ja muut omakotitalon tai kesämökin kattotyöt onnistuvat parhaalla tavalla. Hintamme ovat muutenkin erityisen kilpailukykyisiä, mutta kotitalousvähennys tekee niistä vielä parempia. Tarvittaessa voit hakea kotisivujemme kautta saatavaa rahoitusta.

Taloyhtiöidenkin kannattaa tutustua meihin, sillä teemme kaikki kerrostalojen ja rivitalojenkin kattotyöt erinomaisella laadulla – ja erinomaisella hinnalla. Tilatkaa meiltä kattoikkunoiden uusiminen, oravaesteiden asentaminen, sammaleidenpoisto, lumenpudotus tai vaikkapa piippujen pellittämisen kaltaisia peltisepäntöitä!

Rakkautemme huopakattoihin saa aikaan sen, että meiltä kuulet aina parhaat ideat ja tarjouksen huopakaton elinkaaren pidentämiseen. Tästä huolimatta olemme oikea valinta myös tiilikattojen ja peltikattojen tarvitsemiin kattotöihin. Uusimme, korjaamme ja huollamme nämäkin katot vertaansa vailla olevalla ammattitaidolla. Kaikki kattotyöt tehdään asiakkaan kannalta erityisen huolettomalla avaimet käteen -periaatteella. Tilaa helppo kattourakka meiltä myös Vesilahden naapurikunnissa Akaassa, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Sastamalassa ja Urjalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesilahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesilahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesilahden alueella!