Kattoremontti & Kattotyöt Vesanto

Älä epäröi ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, sillä meiltä saat parhaat mahdolliset kattoremontit ja kattotyöt Vesannolla. Taloyhtiönkin kannattaa tutustua meihin lähemmin, sillä meidän kauttamme saa erinomaista kattopalvelua erinomaisella hinnalla. Kotitaloudet voivat lisäksi hakea katon uusimisesta tai esimerkiksi lintuverkkojen asentamisesta kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta löytyvällä rahoituksella voi lainoittaa niin kattoikkunoiden uusimisen, piipun pellittämisen kaltaiset peltisepäntyöt, rännien korjaamisen kuin vaikkapa katon maalaamisenkin.

Huopakatto on mainio katto, sillä se kestää säännöllisten kattohuoltojen ja satunnaisten katon paikkausten ansiosta jopa 40 vuotta. Meiltä saat parhaat ideat ja parasta palvelua huopakaton kunnossapitoon. Seuraavaan kattoremonttiin on aikaa jopa 70 vuotta, jos kyseessä on tiilikatto, kun taas peltikatosta saa iloa noin 50 vuodeksi. Teemme kaikki huollot, korjaukset, remontit ja katon varusteluun liittyvät kattotyöt myös näillä katoilla.

Kattourakat toteutamme aina avaimet käteen -periaatteella, mikä on asiakkaalle se kaikista helpoin ja huolettomin vaihtoehto. Laitamme omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen katot kuntoon myös Keiteleellä, Konnevedellä, Rautalammilla, Tervossa, Viitasaarella sekä Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesannossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesannossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesannossa alueella!