Kattohuolto Vesanto

Tilaamalla katon huollot Vesannolla meiltä säästät kattoasi, ja vältyt kaikenlaisilta ongelmilta, joita väärin toteutettu kattohuolto voi saada aikaan. Lumenpudottaminen voi rikkoa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattoa, jos otteet ovat tottumattomat. Myös katon puhdistaminen voi vaurioittaa tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa. Katon puhdistamisessa on käytettävä katemateriaalin kannalta parhaita otteita, joiden on kuitenkin oltava tarpeeksi tehokkaat, jotta katolta saadaan pois kaikki epäpuhtaudet. Sammaleiden poistoa ei kannata tehdä millään katolla painepesurin avulla, vaan hommaan kannattaa valita sopiva sammaleentuhoaine.

Meiltä saat kaikki kattohuollot räystäskourujen puhdistamisesta jään sulattamiseen, ja toiminta-alueeseemme kuuluvat Vesannon ohella myös Keitele, Konnevesi, Rautalammi, Tervo, Viitasaari sekä Äänekoski. Tiedämme, miten katon ikää voidaan jatkaa, ja kerromme tästä mielellämme asiakkaalle. Tiilikatto kestää mahdollisimman pitkään, kun se pinnoitetaan. Myös huopakatot hyötyvät pinnoitteen uusimisesta. Peltikatot kannattaa maalata useamminkin kuin kerran, sillä tapauksesta riippuen maalipinta voi kulua jo kymmenessä vuodessa. Hyväkuntoinen maalipinta pitää ruosteen ja ruostevauriot loitolla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesannossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesannossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesannossa alueella!