Huopakattoremontti Vesanto

Huopakattoremontti Vesanto – Uuden huopakaton rakentaminen kuuluu erityisosaamiseemme ja toteutammekin sen aina tinkimättömällä ammattitaidolla. Kattoremonttipalvelumme toteuttaa esimerkiksi vuotavien tai muutoin vaurioituneiden huopakattojen remontit vuosien kokemuksella niin taajamaa-alueilla, keskellä metsää kuin vaikkapa saarikohteissakin. Palvelemme kattoasioissa myös lähipaikkakunnilla – Keitele, Pielavesi, Karttula, Suonenjoki ja Kuopio kuuluvat nekin toiminta-alueeseemme. Niin Pohjois-Savo kuin muutkin Suomen maakunnat tuntevat meidät hyvästä työotteestamme sekä laadukkaasta tuloksesta. Suoritamme huopakattoremontit aina sovitussa aikataulussa ja kympin arvosanoin. Kun siis korjauksilla ei päästä enää mielekkäisiin lopputuloksiin, älä aikaile, vaan kutsu meidät kartoittamaan kattosi kunto ja luomaan toimintasuunnitelmaa!

Huopakaton uusiminen kannattaa jättää ammattilaisillemme. Runsaasti tarkkuutta vaativissa huopakattoremonteissa sattuu tottumattomille kavereille helposti asennusvirhe jos toinenkin. Ihan jo liian lyhyiden huopanaulojen käyttö tai huopakatteen ylösnostojen tekemättä jättäminen läpiviennin kohdalta saattaa osoittautua kohtalokkaaksi koko rakennuksen kannalta. Asennusvirheistä johtuvat kattovuodot altistavat monesti nimittäin koko rakennuksen kosteudelle. Ja kosteus taas tekee ikävää jälkeä niin yläpohjassa kuin asuintiloissakin, jos sen leviämiseen ei puututa.

Kun tilanne vaatii, Vesannossa saat kaikki kaipaamasi kattopalvelut meiltä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesannossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesannossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesannossa alueella!

Palahuopakattoremontti Vesanto – varustelemme kattosi yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti

Palahuopakattoremontti Vesanto, on syytä aloittaa viimeistään silloin, kun huoneilmassa leijuu tunkkainen haju, yläpohjasta löytyy hometta tai räystäslautojen vauriot kertovat vesivuodosta. Mieluiten kuitenkin jo ennen kuin kosteus on edes ehtinyt tunkeutua palahuopakatteen läpi rakenteisiin. Ihan jo pelkkä palahuopakaton käyttöiän ylittyminen on hyvä syy päivittää vanha katto uuteen. Ja mitä ripeämmin kunnostustöihin ryhdytään, sitä vähemmän niihin tarvitsee usein käyttää varojaan – jos eristeet eivät ole ehtineet kastua ja aluslaudoitus homehtua, riittää monesti pelkän pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin vaihto.

Teemme kuitenkin kattoalan moniosaajina palahuopakatoilla paljon muitakin toimenpiteitä. Palahuopakattoremontin yhteydessä voimme esimerkiksi asentaa katolle kokonaan uusia läpivientejä sekä kattotuotteita – tai vaihtaa ruosteiset versiot ehjiin. Kiinnitämme niin lumiesteitä, kattosiltoja, kattotikkaita, pieneläinesteet kuin vaikkapa sadevesijärjestelmiä lujasti kiinni uuteen palahuopakattoosi. Yläpohjan lisäeristyksillä ja aurinkopaneeleilla saamme luotua kodistasi entistäkin energiatehokkaamman kokonaisuuden. Niin halutessasi voit tilata meiltä myös esimerkiksi uuden kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmastointiventtiilin tai muun läpiviennin oikeaoppisesti asennettuina. Peltisepän- ja kivesmiehentyötkin onnistuvat, joten tilaa ihmeessä piipunpellitys osana palahuopakattoremonttia.  Asiakkaanamme pääset valitsemaan myös uuden palahuopasi värin sekä kuvioinnin. Tilaa juuri omannäköisesi palahuopakattoremontti Vesannossa meiltä, niin et jää paitsi mistään!

Huopakaton uusiminen Vesanto – uusi katto avaimet käteen -palveluna

Huopakaton uusiminen Vesanto, hoituu helposti, kun valitsee meidän tarjoamamme avaimet käteen -palvelun. Tällöin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi huopakattotöihin liittyvillä yksityiskohdilla – riittää, kun kerrot, millaisia muutoksia toivot meidän huopakatollasi tekevän ja hyväksyt sen yksilölliset ominaisuudet huomioidun koostamamme tarjouksen. Loput voit jättää meidän huoleksemme.

Huopakaton uusiminen lähtee Vesannossa liikkeelle siitä, että me saavumme paikalle mukanamme katon kunnostukseen tarvittavat materiaalit, työvälineet sekä esimerkiksi henkilönostimet – Suomen taitavimpia kattoalan asiantuntijoita tietenkään unohtamatta. Tiimimme suojaa pihasi suojapressuilla ja kiipeää sitten lappeille purkamaan vanhaa huopaa pois remontin tieltä. Kun purkujätteet kerätään suojapressulle, eivät ne leviä pitkin pihoja.

Kun vanha pintahuopa sekä aluskermi on purettu, arvioidaan, voidaanko vanhoja aluslautoja vielä hyödyntää ja tarvitseeko yläpohjaa mahdollisesti lisäeristää. Mikäli pohjatöille ilmenee selvä tarve, toteutamme ne huolellisesti ennen kuin siirrymme uuden huopakaton asennukseen. Loppu onkin huopakaton varustelua sekä tilattujen läpivientien tiivistystä. Palveluumme kuuluu vielä kohteen loppusiivous ja purkujätteiden oikeaoppinen hävittäminen, joten et joudu osallistumaan huopakaton uusimisprojektiin millään tavalla. Kun meidän kattoremonttipalvelumme on asialla, voi olla varma, että saa rahoilleen vastinetta kokonaisvaltaisen ja laadukkaan palvelun muodossa!

Palahuopakaton uusiminen Vesanto sinulle, joka haluat suojata kotisi ja piharakennuksesi kunnon katolla

Palahuopakaton uusiminen Vesanto, suojaa kotia ja piharakennuksia erilaisilta koettelemuksilta – tilaa palahuopakattotyöt meiltä, niin saat varmasti laadukkaan katon pääsi päälle. Palahuopakatto on paitsi helppohoitoinen, edullinen, kestävä ja pitkäikäinen, myös mahdollinen asentaa elastisuutensa ansiosta erilaisille katoille niiden muodoista tai esimerkiksi sisätaitteiden määristä huolimatta. Palahuovasta rakennetaankin esimerkiksi pulpettikattoja, mansardikattoja sekä harjakattoja niin omakotitaloille, kesämökeille kuin vaikkapa autotalleille, pihasaunoille, varastoille ja pihakeittiöille.

Hanki siis kaikille pihapiirisi rakennuksille palahuopakatot, joita ihailevat jopa naapurit. Katot, jotka suojaavat rakenteita niin lumituiskuilta, rankkasateilta, uv-säteilyltä kuin kaikilta muiltakin Suomen ajoittain haasteellisilta olosuhteilta. Ja mikäli tuuli repisikin palahuovat irti katosta tai myrsky kaataisi puun lapetta vasten, me voimme toteuttaa tarvittavat myrskyvauriokorjaukset. Jos ne eivät ratkaise tilannetta, uusimme palahuopakaton.

Palahuopakaton uusimisen, vuotopaikkauksen ja myrskyvauriokorjausten lisäksi meiltä voi tilata vielä erilaiset palahuopakaton huollot – niin säännölliset kuin kausittaisetkin. Kutsu tiimimme siis Vesantoon tiputtamaan lumet, karkottamaan sammalet tai putsaamaan roskat palahuopakatoltasi, niin se pysyy kunnossa myös jatkossa!

Hinnoittelemme niin huopakattoremontit, palahuopakaton korjaukset kuin muutkin kattotyöt kattokohtaisesti

Kun tilaat huopakaton uusimisen, palahuopakaton remontin tai autotallin kattohuollon meiltä Vesannossa, hinnoittelemme työt aina kattokohtaisesti. Et siis maksa samaa hintaa saunan piipunpellityksestä ja kartanon huopakattoremontista, vaan me määrittelemme hinnan sen mukaan, millaisella katolla töitä tehdään. Kartoitamme siis jokaisen projektin alussa aina katon koon, kaltevuuden, kunnon, läpivientien määrän sekä muut olennaiset tekijät, jotka vaikuttavat suoraan esimerkiksi siihen, paljonko rakennusmateriaaleja tai aikaa huopakaton uusimiseen kuluu. Jos siis tarjous juuri sinun huopa- tai palahuopakattosi kunnostukselle kiinnostaa, ota yhteys suoraan meihin ja vältä niin piilokulut kuin kiinteät neliöhinnat. Me räätälöimme sinulle hinnan, johon sisältyy kaikki aina materiaaleista työhön sekä kattotuotteisiin!

Huopa- ja palahuopakattotyöt harvoin kuitenkaan lukeutuvat niihin kotitalouden edullisimpiin investointeihin, joten, mikäli budjetin riittävyys huolettaa, voit hakea verkkosivujemme kautta joustavaa rahoitusmahdollisuutta kulujen kattamiseen. Myöskään kotitalousvähennyksen anomista ei kannata unohtaa – ovathan kaikki tarjoamamme työt kotitalousvähennyskelpoisia. Säästä siis säästöpossusi ja kutsu meidät pistämään huopa- ja palahuopakattosi kuntoon Vesannossa!