Kattohuolto Varkaus

Kun Varkaudessa koristava kattosi kaipaa huoltoa, saat sitä monipuoliselta kattopalvelultamme. Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa on huollettava puhdistamalla se kaksi kertaa vuodessa, ja tällainen katon puhdistus onnistuu mainiosti samalla, kun korjaamme katon saumoja, jiirejä tai vaikkapa rännejä. Vaihtaessamme rikkinäisiä tiiliä huomaamme heti, jos räystäskouruissa on roskia, ja tarjoamme asiakkaalle tai taloyhtiölle sadevesijärjestelmän puhdistamisesta. Vesi voi päätyä liian lähelle perustuksia, jos rännit eivät vedä kunnolla roskien takia.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon kattoa on huollettava sen mukaan, mitä materiaalia vesikate on. Vaikka katon pitäisi puhtaana, voi se vanhemmiten alkaa sammaloitua. Sammaleista pääsee eroon kertaheitolla, kun katto käsitellään sammaleentuhoaineilla. Tiilikaton ja huopakaton rasituksensietokykyä voi lisätä entisestään, kun vanhan katon pinnoittaa uudelleen. Jatkossa katto ei kärsi kasvustoista, pakkasrapautumisesta tai ilmansaasteista.

Huollamme kaikki katot Varkaudessa, Heinävedellä, Joroisissa, Leppävirralla, Rantasalmella ja Savonlinnassa – myös peltikatot. Peltikatto kestää peräti puoli vuosisataa, kun maalipinta on kunnossa. Tilaathan meiltä myös lumenpudotukset – teemme ne turvallisesti kohteesta riippumatta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varkaudessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varkaudessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varkauden alueella!